Quantcast

Orginalios dovanų idėjos: sveikinimo žodžiai ant orchidėjos žiedlapio

  • Teksto dydis:

Tradicines dovanas šiandien vis dažniau keičia išskirtinės, įprasminančios šventinę progą. Ant atsakingai parinkto daikto išgraviravus žmogaus vardą, jo inicialus, šventės datą ar gražiausius žodžius, jis amžiams tampa unikaliu prisiminimu.

Graviruoti daiktai ypač jaukūs, mieli, pagyvinantys interjerą, o svarbiausia – kasdien primenantys gražiausias gyvenimo akimirkas.

Tokias dovanas prasminga įteikti artimiems žmonėms, kolegoms ar verslo partneriams, kadangi graviruoti galima daugelį daiktų: įvairiausius prizus, teikiamus sporto estafečių ar protų mūšių nugalėtojams, šventinio stalo puošmenas jaunavedžiams ar net kiekvienam puotos svečiui, suvenyrus, įvaizdžio aksesuarus ir net mylimojo dovanotą kolje.

Rankomis, panaudojant specialų įrankį, graviruojama ant įvairiausių paviršių (grūdinto stiklo, metalo, medžio (išdeginama), taip pat sidabru, auksu purkštų daiktų. Specialistas paprastai pasiūlo pasirinkti šriftą, tačiau neretai pasirenkamas ir unikalus raštas. Jeigu graviruojamas tekstas nėra ilgas, darbas trunka tik kelias ar keliolika minučių.

Lazeriu tinkamų graviruoti medžiagų paletė ne tokia plati kaip įveikiamų rankiniu graviravimo būdu, tačiau juo galima graviruoti, pavyzdžiui, ant popieriaus ar džinso. Pastarasis būdas patogus norint rašyti ilgus tekstus ant stambių objektų. Tuo tarpu graviravimas rankomis – geriausias pasirinkimas įprasminti smulkesnes, personalias dovanas, švenčių atributiką. Ne tik trumpu tekstu, bet ir ilgomis eilėmis.

Dar viena originali sveikinimo idėja, kuri pradžiugins ir nustebins kiekvieną, – šventinių sveikinimo žodžių išreiškimas ant orchidėjos žiedlapio. Unikalu tai, kad gėlė kiekvieną dieną linkės gražių dalykų, primindama apie jautrumą, romantiką, begalinę išmonę ir siekį atrasti originalų sveikinimo būdą.

Apie išskirtines graviravimo paslaugas galite sužinoti Kaune esančiame salone adresu Savanorių pr. 319 a arba apsilankę interneto svetainėje



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pirma išsitaisykit klaidą antraštėje: ne ORGINALIOS, bet ORIGINALIOS!

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kam tą nuostabią gėlę terlioti? Jos grožis tobulas, užrašai jos gražesnės nepadarys. Geriau pasirūpinkite kaip nuo savo "Tarp gėlių" firmelės nutempti tą surūdijusį griozdą seną moskvičių, kuris bjauroja aplinką ir akis bado praeiviams.

meile

meile portretas
jei perka ''auksu''apipurkstas ,plytas,tai tokius meno kurinius tikrai pirks
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių