Quantcast

Oficialiai patvirtinta, kada Kaune baigiamas šildymo sezonas

  • Teksto dydis:

Balandžio 23-ąją Kaune baigiamas šildymo sezonas, patvirtino Kauno miesto savivaldybės Energetikos skyriaus vedėjas Raimondas Mačikėnas.

Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu nuo balandžio 23 dienos oficialiai baigiamas 2018 – 2019 metų šildymo sezonas Kaune.

Įsakyme nurodoma, kad šilumos vartotojai, suderinę su šilumos tiekėju, gali patys nuspręsti dėl savo pastatų šildymo pabaigos, jeigu yra techninės galimybės ir nepažeidžiamos higienos normos.

Esant poreikiui, gyventojai savo pastatus gali šildyti ir pasibaigus šildymo sezonui. Tam tereikia gyventojų daugumos balsais nuspręsti vėl įjungti šildymą pastate ir apie tai pranešti savo namo šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojui.

Savo ruožtu, sistemų prižiūrėtojas arba namą administruojanti įmonė (ar bendrijos pirmininkas) apie gyventojų sprendimą toliau šildytis turi informuoti šilumos tiekėją.

Svarbu žinoti, kad kompensacijos už šildymui suvartotą šilumą nuo oficialios šildymo sezono baigimo datos nėra skaičiuojamos. Jos skaičiuojamos tik už šilumą, sunaudotą karštam vandeniui ruošti.

Šildymo sezono pabaiga skelbiama, kai vidutinė oro temperatūra tris dienas iš eilės yra ne mažesnė nei 10 laipsnių šilumos.

Praėjusiais metais šildymo sezonas Kaune baigėsi balandžio 11 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teresė

Teresė  portretas
Gėda Kauno valdžiai, kad nesutramdo Kauno Energijos - oficialių vagių. Kiek kainuos valstybei visi širdininkai, kurie dėl perkaitimo pateko į sunkią būklę. Šlapiais skudurais reikia dengti radiatorius, kad būtų vėsiau, koks pasityčiojimas !

...

... portretas
Krabas ir toliau kauniečius stengiasi išlaikyt šiluminėje baudžiavoje.

Nerijus

Nerijus portretas
Nors Silainiuose ir centralinis sildymas!=]
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių