Quantcast

Nusiplauti automobilį – be rizikos subraižyti

  • Teksto dydis:

„Komfortiška, greita, kokybiškiau, – paklaustas, kuo „Švaros brolių“ automobilių savitarnos plovyklos geresnės už kitas, sako bendrovės valdybos pirmininkas Evaldas Kinderis ir skuba pridurti: „Mūsų bekontaktės technologijos nebraižo automobilių, nes nėra kaip mechaniškai pažeisti dažus.“

Trečiadienį Kaune, Sukilėlių pr. 88b, šalia parduotuvės „Iki Topolis“, buvo atidaryta pirmoji „Švaros brolių“ bekontaktė savitarnos automobilių plovykla Kaune.

Lietuvoje tai ketvirta tokio tipo šios bendrovės plovykla. Dvi jau seniau veikia Vilniuje, viena neseniai buvo atidaryta Molėtuose.

E.Kinderis pasidžiaugė, kad po dvejų metų žvalgybos Kaune pagaliau atėjo ta diena, kai „Švaros broliai“ gali pasiūlyti savo paslaugas automobilių vairuotojams antrajame šalies mieste ir nežada sustoti.

„Jau greitai mūsų plovyklų Kaune bus daugiau. Šiais metais Baltų prospekte atidarysime automatizuotą tunelinę plovyklą, kuri plaus 100 automobilių per valandą. Kitų metų pavasarį tokią atidarysime Muravos sankryžoje“, – atskleidė planus E.Kinderis.

Tomas Leonavičius, atsakingas už „Švaros brolių“ plovyklų tinklo plėtrą, teigia, kad, žvelgiant į kitų šalių pavyzdį, manoma, kad per artmiausius penkerius metus bekontaktės savitarnos plovyklos iš rinkos išstums bent jau didžiąją dalį šepetinių plovyklų.

„Lenkijoje per dešimt pastarųjų metų bekontaktės plovyklos padidino rinkos dalį iki 90 proc. Didžioji dalis šepetinių plovyklų kaimyninėje šalyje arba pakeitė įrangą, arba užsidarė“, – tvirtina T.Leonavičius.

Bekontakčiame automobilio plovimo procese naudojamos specialios mikrogranulės. Visi nešvarumai nuplaunami naudojant aukštą slėgį ir karštą vandenį.

Pasak T.Leonavičiaus, klientai šias plovyklas vertina labai gerai. Vilniuje veikiančios dvi tokios bendrovės plovyklos pagal srautus pirmauja sostinėje. Klientų pasitenkinimą rodo ir jų atsiliepimai bei verslininkų periodiškai atliekamų apklausų rezultatai.

Lenkijos mieste Ščecine įsikūrusios ir „Švaros brolių“ įmonei įrangą tiekiančios bendrovės „BKF Carwash“ eksporto vadovas Marcelis Szmagara, apsilankęs plovyklos Kaune atidaryme, pagyrė partnerius iš Lietuvos: „Savitarnos plovyklų įrangą eksportuojame daugiau nei į penkiolika šalių ir „Švaros brolių“ darbą kitiems partneriams bei klientams pateikiame kaip pavyzdį, kaip dera dirbti.“

Oficialiai atidarius plovyklą Sukilėlių prospekte, joje iškart buvo nuplauti ir bendrovės automobiliai. „Specialiai automobilių nemurzinome, bet keliai ne visur sausi ir kol atvykome iš Vilniaus, nešvarumų susikaupė, tad galime pademonstruoti, kaip efektyviai juos pašaliname“, – šyptelėdamas situaciją komentavo E.Kinderis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nusikaltimas statyti tokią nesamone pi langais.Įdomu kokio dydžio atkatus gavo Kauno miesto meras.

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Nesamonė didžiausia ,geriausia nusiplauti pačiam ir mokėti nereikia niekam.Sau uodegas tegul plauna.

robotukaz

robotukaz portretas
kauno savivaldybeje gerai atkatu pamokejo jei tokia nesamone leido statyti zmonems po langais
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių