Quantcast

Norinčių pasiskiepyti kauniečių eiles sutrumpinti padeda jau du mobilūs skiepų autobusai

Kauno miesto savivaldybė drauge su vakcinavimą nuo COVID-19 infekcijos organizuojančios Kauno miesto poliklinikos medikais bei „Kauno autobusų“ įmone rado galimybių padvigubinti skiepobusų pajėgas, o kartu – ir sutrumpinti pasiskiepyti norinčių kauniečių eiles.

Jau dviem po Kauną važinėjantiems skiepų autobusams pirmajai rugpjūčio savaitei suplanuota net dvidešimt stotelių.

Pirmadienį tokia stotele tapo prekybos centro „Iki“ stovėjimo aikštelė Didžiojoje gatvėje, antradienį pasiskiepyti galima šalia Kauno savivaldybės. Kitomis šios savaitės dienomis skiepų autobusas po kelias valandas stovės gyventojų pamėgtose, labiau lankomose vietose, – miegamuosiuose mikrorajonuose ar prie didžiųjų prekybos centrų – „Akropolio“, „Megos“, „Hyper Maximos“, „Urmo miestelyje“, „Depo“, greta „Savas“ centro Savanorių prospekte, taip pat Rotušės aikštėje ar Vilijampolės turguje.

Daugelyje stotelių susirasti skiepų autobusą ir jame pasiskiepyti kiekvienas norintis galės nuo 11 iki 18 ar 19 valandos.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Antrasis į miesto gatves išvažiavęs skiepų autobusas pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais išskirtinai lankysis Kauno įmonėse. Penktadienį jo maršrute numatytas „Lietuvos geležinkelių“ padalinys Palemone, sakoma savivaldybės pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantu, tai rašo kad nenori skiepytis, tai kita kartą kad kilometrines norinčiu susiskiepyti eilės.Eilėse aš iš principo nestoviu atsistovėjau prie komunistu.

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
ŠŰDO malimas!!! Gydykite onkologinius, labai sunkius ligonius klinikose ir pan!!!!! Ko ju taip negydote kaip tuos koroninius su sawo kompotu????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių