Quantcast

Netikėtas pareigūnų poelgis neliko nepastebėtas: internete pasipylė pagyros

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą socialinėje erdvėje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas pagyrų vertas pareigūnų poelgis.

Vaizdo įraše matoma, kaip du pareigūnai stumia lengvąjį automobilį į aikštelę. Panašu, kad dėl kažkokių priežasčių jis pats važiuoti nebegalėjo.

Šis nufilmuotas epizodas netruko sulaukti daugybės patiktukų ir internautų komentarų. Kone visi tvirtino, kad tai tik įrodo, jog mūsų miesto pareigūnai ne tik vykdo jiems pavestas ir pagal pareigas priklausančias užduotis, bet ir reaguoja į žmogiškas, kasdienes ištikusias bėdas.

Portalas kauno.diena.lt šia situacija pasidomėjo plačiau. Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė patikslino, kad šiandien rytą, apie 8.41 val., buvo gautas pranešimas dėl eismo įvykio Varnių ir Linkuvos g. žiedinėje sankryžoje. Čia susidūrė du lengvieji automobiliai – „Škoda“ ir „Audi“. Laimė, per šį techninį eismo įvyki niekas nenukentėjo, atvykę pareigūnai vairuotojams padėjo užpildyti deklaraciją.

Vairuotojams nusprendus pajudėti iš įvykio vietos ir atlaisvinti kelią kitiems vairuotojams, vienas eismo nelaimės dalyvis to padaryti negalėjo – automobilis neužsivedė dėl, spėjama, išsikrovusio akumuliatoriaus ar kitų priežasčių. 

Tuomet, matant, kad dėl susidariusios situacijos stringa eismas, pareigūnai operatyviai suorganizavo transporto priemonės patraukimą nuo važiuojamosios dalies.

„Trumpam laikui buvo sustabdytas eismas vadinamuoju Milikonių kalnu. Tada keli pareigūnai nustūmė transporto priemonę iki artimiausios aikštelės. Pašalinus kliūtį eismas vėl vyko normaliu ritmu. Automobilio vairuotoja galėjo netrukdoma kviesti techninę pagalbą“, – apie dviejų Patrulių rinktinės pareigūnų – Manto Tinginio ir Mantvydo Siaukos – poelgį pasakojo policijos atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
gerai, bet aš kažkodėl manau, kad u\tikrinti darnų eismą yra tiesioginė keliuko pareiga. tad reklamos čia kaip ir nelabai reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuoliai pareigūnai Kauno tikri patriotai tai ne Vilniaus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių