Quantcast

Ringauduose – tradicinis kaimynų futbolo turnyras „Nespirk į pievas“

  • Teksto dydis:

Ringauduose surengtas tradicinis kaimynų futbolo turnyras „Nespirk į pievas“. Į trejų metų tradiciją turintį renginį antri metai atvyksta svečių iš Marijampolės, Lakštučių (Vilkaviškio rajonas), Zapyškio, Vilemų, tad šįkart turnyre varžėsi aštuonios komandos.

Turnyras vyko vieno rato sistema: visos komandos sužaidė tarpusavyje. Renginyje buvo žaidžiama vieną kėlinį – 6 minutes – į netradicinio dydžio vartus su 4 dydžio futbolo kamuoliu prie daugiabučių namų esančioje pievelėje.

Sužaidus visas rungtynes paaiškėjo, kad nugalėtojais tapo svečiai iš Lakštučių kaimo surinkę 15 taškų, antros vietos medalius iškovojo marijampoliečiai (14 taškų), trečią vietą užėmė Vilemų kaimo komanda (13 taškų). Visos komandos apdovanotos futbolo entuziasto Vaclovo Miliausko ir Kauno apskrities futbolo federacijos įsteigtais prizais.

Bronza: Vilemų kaimo komanda kaimynų futbolo turnyre „Nespirk į pievas“ užėmė trečią vietą. / Renginio organizatorių nuotr.

Rezultatyviausiu šio turnyro žaidėju tapo Ignas Giedraitis (Vilemų k.) įmušęs 5 įvarčius, o geriausiu turnyro žaidėju išrinktas ringaudiškis Vaidas Butauskas.

„Futbolo žaidimas mūsų bendruomenėje tapo viena populiariausių fizinio aktyvumo formų: susirenkama ne tik pasivaržyti futbolo aikštelėje, bet ir pabendrauti, susipažinti su nedažnai matomais kaimynais“, – sakė vienas renginio organizatorių Ramūnas Švedas. Be jo, turnyrą organizavo futbolo entuziastai: Martynas Karpavičius, Marius Mastauskas ir Aurelijus Steponas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių