Quantcast

Neramina gatvės remontas Žaliakalnyje: bus problemų dėl lietaus nuotekų?

  • Teksto dydis:

Žaliakalnio gyventojai sunerimę dėl vienos gatvelės, kurioje šiuo metu keičiama kelio danga. Žmonės tikina, kad po remonto bus didelių bėdų dėl lietaus nuotekų sistemos ir visas vanduo tekės Žemaičių gatve ir vėl tvindys Laisvės alėją.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas Rinaldas informavo, kad nuo praėjusios savaitės pabaigos kelininkai keičia P.Višinskio gatvės važiuojamosios dalies kelio dangą. Tačiau, pasak kauniečio, buvo užsandarintos lietaus nuotekų sistemos angos, todėl visas vanduo po remonto keliaus gatve link Prisikėlimo bažnyčios, o nuo ten – Žemaičių gatve srovė nusileis į centrinę Kauno dalį.

„Ten keičia važiuojamosios dalies viršutinę dangą, bet esmė, kad nepajungta lietaus kanalizacija prie Žemaičių gatvėje esančios atnaujintos trasos, tad iš maždaug kilometro ilgio P.Višinskio gatvės vanduo tekės į pakalnę ir ten viską sems. Dabar lietaus surinkimo angos yra užasfaltuotos, nebėra jokių šulinių“, – apie galimą problemą kalbėjo Rinaldas.

Dabar lietaus surinkimo angos yra užasfaltuotos, nebėra jokių šulinių.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su miesto savivaldybės atstovais ir paprašė pakomentuoti situaciją dėl lietaus surinkimo P.Višinskio gatvėje. Miesto tvarkymo skyriaus specialistai tikino, kad ir seniau šioje gatvėje nebuvo lietaus nuotekų sistemos, o vanduo bus surenkamas iškart ties posūkiu į Žemaičių gatvę.

„Darbai turėtų būti baigti šią savaitę. Minėtoje gatvėje keičiama tik kelio danga, o ne atliekama rekonstrukcija, todėl ir neplanuota įrengti naujų kanalizacijos sistemų. Toje P.Višinskio gatvėje lietaus surinkimo sistemos nėra, visas vanduo nuolydžiu bėga į Žemaičių gatvę, čia jau yra lietaus surinkimo sistema ir surenka visą vandenį. Visada šioje vietoje taip būdavo, tik dėl prastos dangos kai kur susidarydavo balos. Dabar, kai bus išlyginta, viskas idealiai turėtų nubėgti į Žemaičių gatvę, kur iš karto ties posūkiu su P.Višinskio gatve yra lietaus surinkimo trapas ir visas vanduo ten subėga“, – komentavo Miesto tvarkymo skyriaus specialistai.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienagatvės remontasŽaliakalnislietaus nuotekosP. Višinskio gatvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lija,

Lija, portretas
Ko cia ,,putojies,,graziai bendrauti su tautieciais nemoki?

Anonimas

Anonimas portretas
Ne 30metu,aplink Zanavyku gatve kitos gatves asfaltuota apie 1958 .Dabar like tu laiku saligatviai DARBININKU, MOLETU, .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Esame dėkingi kad tvarko Kauną,taip turėjo buti visus 30 metų.Negalima užleisti ,tai kas reikalauja atnaujinimų.Tačiau šaligatviai tose šalutinėse gatvelėse pamiršti.Eiti pėsčiomis neįmanoma, šaligatviai neremontuoti 30 metų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių