Quantcast

Nepaisant kritikos strėlių, Kauno valdininkai važiuos į Kanus

  • Teksto dydis:

Kauno miesto taryba ketvirtadienį nusprendė, kad savivaldybė dalyvaus tarptautinėje nekilnojamojo turto ir investicijų parodoje Prancūzijoje.

Kauno miesto taryba ketvirtadienį nusprendė, kad savivaldybė dalyvaus tarptautinėje nekilnojamojo turto ir investicijų parodoje MIPIM 2014 Kanuose, Prancūzijoje.

„2009 metų kriziniu laikotarpiu, traukiantis nekilnojamo turto rinkai, buvo nuspręsta šioje parodoje nedalyvauti, tačiau sulaukus naujos 2014-2020 metų ES finansinės perspektyvos svarstome galimybę ir vėl dalyvauti parodoje, pristatyti Kongresų, konferencijų ir koncertų rūmų statybos projektą. Tai galėtų būti puikus viešosios ir privačios partnerystės pavyzdys“, – yra sakęs Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Kaip skelbė Kauno miesto savivaldybė, šioje parodoje be Kongresų, konferencijų ir koncertų rūmų bus pristatyti Fredos, Nemuno salos vystymo, požeminių ir antžeminių automobilių parkavimo aikštelių statybos ir operavimo projektai.

Paroda kovo 11-14 dienomis vyks Kanuose. Tikimasi, kad joje miestui pavyks rasti potencialių investuotojų.

Kaip rašoma sprendimo projekte, dalyvauti pasaulyje garsioje parodoje Kauną pernai pakvietė Vilniaus miesto savivaldybė. Taip pat tarybos posėdyje svarstyta galimybė parodoje dalyvauti kartu su Kauno rajonu.

Savivaldybės ir partneriai savo lėšomis turės atlikti visus parengiamuosius su investicinių projektų pristatymu parodoje susijusius darbus. Kauno miesto savivaldybė tam numato skirti iki 100 tūkst. litų.

Planus vykti į Kanus vakar sukritikavo Kauno socialdemokratai.


Šiame straipsnyje: kaunasKauno valdininkaiKanai

NAUJAUSI KOMENTARAI

pitkiz

pitkiz portretas
tegu meras nufotografuoja tuos kiemus ir veža parodyt europai kaip jis supranta miesto infrastruktūrą,stovėjimo aikšteles ir kitą betvarkę.Nedaug jam liko sėdėt toj kėdėj.

NA NA

NA  NA portretas
atseit kupčinskas ,, mąsto,, davė pinigų ,duos proto ir išleisti ,čia mano kiemas ,,,,,sėkmės nepraleisti progos .

patiketine

patiketine portretas
oi tie musu tipo vadai -nori kelioniu ,nori pinigu uz nieka -bet lazda turi du galu ,kaip jus mums teip ir mes jums
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių