Quantcast

Nemuno žiede susidūrė du lenktyniniai automobiliai

  • Teksto dydis:

Bendrasis pagalbos centras informavo, jog Kačerginėje esančioje Nemuno žiedo trasoje susidūrė du automobiliai ir gali būti prispaustų žmonių. Nuvykus į įvykio vietą gelbėtojai patvirtino apie įvykį, tačiau žmonės iš automobilių išlipo patys.

Nemuno žiede per Žolines vyko šonaslydžio varžybos „#All United by Meltlitta“, kurių tikslas – surinkti kuo daugiau pinigų ir paaukoti juos vėžiu sergantiems vaikams bei jų gydymui.

"Svarbiausias dalykas, dėl ko sportininkai jungiasi prie iniciatyvos – tai noras padėti vėžiu sergantiems vaikams. Praėjusiais metais apsilankymas Santaros klinikose smarkiai sukrėtė – kelias dienas negalėjome atsigauti. Bandyti sveikti tarp baltų palatos sienų yra psichologiškai sunku, vyresnius vaikus, geriau suprantančius, kas vyksta, labai paveikia palatos draugo būklės pablogėjimas ar išėjimas. Tas apsilankymas kartu atvėrė akis, kaip svarbu yra kiekvienam prisidėti, palengvinti vaikų kovą su vėžiu", – prieš renginį pasakojo vienas iniciatorių G.Mocekainis.

Kilnios idėjos renginys sulaukė daug svylančių padangų entuziastų, tačiau diena nepraėjo be incidentų. Pavakarę gautas pranešimas, jog lenktynių trasoje susidūrė su automobiliai, o juose gali būti prispaustų žmonių.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) budintis pareigūnas portalui kauno.diena.lt patvirtino, jog trasoje susidūrė dvi transporto priemonės, tačiau smarkiai sužalotų žmonių nėra. Visi žmonės iš lenktyninių automobilių išlipo patys.

„Jie laukia greitosios medicinos pagalvos ekipažų, kuris apžiūrės žmones, ar jie nepatyrė rimtesnių sužalojimų. Tačiau vaduoti jų iš automobilių tikrai nereikėjo“, – sakė PVG budintis pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buna ir taip

Buna ir taip portretas
Vakar visa ryta griaudejo Noreikiskes nuo dvieju lektuvu pasirodymo, matyt iki Kacergines nedaskrido;)))))

va taip

va taip  portretas
O tai kur buvo taip isreklamuoti akrobatiniai skrydziai?;)))) ,,Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, akrobatinio skraidymo grupės ANBO pasirodymą išvysime rugpjūčio 15 d. Kačerginėje, „All United by Melitta®“ renginyje, kur klubas savo pasirodymą skirs vėžiu sergantiems vaikams.(delfi 2018 liepos 2d).

Anonimas

Anonimas portretas
Buvo medikai renginyje. Įvykis įvyko, jau gerokai pasibaigus renginiui, kuomet veikė kas ką norėjo,kai nebebuvo nei žiūrovų, taigi ir medikų
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių