Quantcast

Nemuno krantinėje vietoj įprastų atitvarų – pavojingi strypai

  • Teksto dydis:

Kauniečiai pastebėjo, jog Nemuno krantinėje, ties amfiteatru neliko senųjų atitvarų, skyrusių pėsčiųjų taką nuo vandens. Vietoj jų palikti pavojingai kyšantys strypai.

„Paskelbė, kad sutvarkė krantinę. Netiesa, kad prie Nemuno krantinėje nėra atitvatų. Va jie. Koks projektas, tokie ir atitvarai. Sakė, stebės, kas bus ir patobulins jei ką. Na, jei į upę neįkrisi, tai ant atitvaro pasimausi. Tiesą sakant, nežinau, kas geriau“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pastebėjimais pasidalijo politologas Bernaras Ivanovas.

Jis pridėjo kelias nuotraukas, kuriose matyti, jog krantinėje ties Vytauto bažnyčia nebėra senųjų tvorelių. Jų vietoje stūkso armatūros strypai, kurie realiai kelia pavojų.

Bernaro Ivanovo nuotr.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kodėl tokie strypai palikti bei ką toliau planuojama daryti. Miesto atstovai patikino, kad pavojingi strypai artimiausiu metu bus pašalinti.

Jei į upę neįkrisi, tai ant atitvaro pasimausi.

„Čia senųjų atitvarų likučiai, jie artimiausiu metu bus pašalinti. Ačiū kauniečiams, kurie pastebėjo ir informavo“, – sakė Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė.

Ji nurodė, kad Santakos parko projekte yra numatyta krantinėje įrengti atitvarus, tad senos tvorelės bus pakeistos naujomis.

Tiesa, atitvarai bus įrengti tik ties „Daugirdo“ amfiteatru, o toliau Nemuno krantinėje kol kas jokių papildomų apsaugų miestas įrengti neketina.

Portalas kauno.diena.lt yra rašęs, jog neseniai sutvarkytoje Nemuno krantinėje nėra numatyti atitvarai. Dėl to žmonės piktinasi, jog bus nesaugu, mat šiuo taku vaikšto ne tik pėstieji, bet važinėja ir dviratininkai, todėl labai realu, kad atsitiks nelaimė ir kas nors įkris į vandenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas bankrutuoja

Kaunas bankrutuoja portretas
Viskas, visi pinigai "įsisavinti", nėra iš ko net atitvarus pastatyti...

...

... portretas
Netrukdykit Krabo donorystės BIZNIUI!

G.K.

G.K. portretas
Ar čia krabo idiotiška mintis panaikinti apsauginę tvorą? Dažniausiai Nemunas nusekęs. Neteks ilgai laukti kol kažkas užsimuš arba sunkiai susižalos nukritęs ant akmenų. Su dviračiu važiuoti pasidaro labai nesaugu...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių