Quantcast

Neeilinis sausio 1-osios rytas pakaunėje: medikai gimdymą priėmė gimdyvės namuose

  • Teksto dydis:

Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) medikai sausio 1-osios rytą skubėjo į ypatingą iškvietimą – komandai teko gimdyvės namuose priimti į pasaulį ateinančią naują gyvybę.

Kauno rajono GMPS brigados – Jūratės ir Juozo – sausio 1-osios rytas buvo išties įtemptas. „Visi vieni kitiems linkėjome gerų, sėkmingų 2021-ųjų. Sunku patikėti, bet pirmoji sėkmė mus aplankė šį ankstų pirmąjį metų rytą. Budėjimą pradėjome 7 val. Garliavoje su Juozu. Iš karto gavome kvietimą, kurį pakeliui dispečeris atšaukė ir skubiai nukreipė į kitą – gimdymas“, – pasakojo GMPS medikė Jūratė.  

Gimė graži mergytė. Ji saugiai su mama nuvežta į ligoninę. Laimingi mūsų veidai, nesuvaidintos emocijos.

„Pakeitę kryptį, greitai, bet ramūs nuvažiuojame. Ir visa ramybė išgaravo, kai pamatėme situaciją, kad tikrai gimdome. Žaibiškai susidėliojome taktiką ir dirbome. Į pagalbą mums atskubėjo kolegos iš Sitkūnų pastotės – Jolanta su Juozu. O rankų tokiose situacijose visada reikia. Gimė graži mergytė. Ji saugiai su mama nuvežta į ligoninę. Laimingi mūsų veidai, nesuvaidintos emocijos. Labai myliu savo darbą. O šis kūdikėlis – jau šeštas mano karjeroje“, – džiaugėsi Jūratė.

Po Kauno rajono GMPS socialiniame tinkle pasidalintu įrašu pasipylė susižavėjusių kauniečių komentarai. „Nuostabu! Tik tegul tokios geros emocijos ir telydi jus“, – rašė Audronė.

„Puikiai prasidėjo Naujieji. Linkiu kuo daugiau tokių džiugių iškvietimų“, – gražių žodžių negailėjo Kristina.

„Dievuliau, kokia džiaugsminga istorija, vadinasi tokie ir metai bus džiaugsmingi. Šaunuole, Jūratėle“, – rašė internautė Jurgita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Tegul vaikas auga sveikas ir žvalus.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagaliau apie gimimą, ne apie mirtis

Edas

Edas portretas
Ačiū Jums! Malonu skaityti,tai kas tikra ,o ne suvaidinta. Sekmės visiems!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių