Quantcast

Neapykantą prieš „Kaunas Pride“ dalyvius demonstravę asmenys – interneto pokštininkų taikiklyje

  • Teksto dydis:

Kaune šeštadienį praūžė didelio atgarsio sulaukęs „Kaunas Pride“ renginys, kurio akimirkų nepraleido ir interneto pokštininkai. Socialiniuose tinkluose plinta memai, pašiepiantys neapykantą prieš renginio dalyvius demonstravusius asmenis.

Nors „Kaunas Pride“ organizatoriai teigė, kad šis renginys yra taiki akcija, siekianti atkreipti dėmesį į seksualinių mažumų problemas, eitynės sulaukė nemažo pasipriešinimo – dalyviai buvo apmėtyti kiaušiniais, į juos mestas fejerverkas, atimta LGBT vėliava. Mažiausiai dviem žmonėms prireikė medikų pagalbos.

Agresyviai prieš eitynių dalyvius nusiteikę asmenys išplūdo juos necenzūriniais žodžiais bei rodė nepagarbius ženklus rankomis.

Tokia neapykanta išlaisvino Lietuvos memų kūrėjų kūrybingumą – „Instagram“ tinkle daugiau nei 32 tūkst. sekėjų turinti paskyra „Aletumeme“ savo linksmais įrašais generavo tūkstančius mygtuko „patinka“ paspaudimų.

„Aletumeme“ nuotr.

Į „Aletumeme“ taikiklį pateko Vytautas Šustauskas, Astra Genovaitė Astrauskaitė ir kiti priešiškai nusiteikę asmenys. Juos pašiepiančiais memais savo paskyrose dalinosi tokie žinomi asmenys kaip Remigijus Daškevičius, Daina Bosas ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SODOMA

SODOMA portretas
Pride pritriede Laisves aleja.Kas tas Pride?Ka reiskia sis zodis?

uno.,

uno., portretas
ale kiek ge.ju iskry.pusia.is suzal.ot.as veidais cia susirinko....; visus py.de.rus i ligonine...; o tiem ile zymiem zmonem uz zmoniu zeminima; reik skirti solidzias baudas. uz zmoniu zeminima....; nenuostabu kad visi zymus susireiksmine zmones yra ge.jai- tiksliau pi.der.ai./

haimas..

haimas.. portretas
tie pokstininkai- apgailetini gejai...; ju vieta psichiatrineje ligoninej
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių