Quantcast

Ne viskas brangsta: turguje gerokai atpigo agurkai

Pastaruoju metu žmones pasiekia kur kas daugiau negatyvios informacijos nei gerų naujienų. Kalbant apie kainas, taip pat girdime apie nuolatinį prekių ir paslaugų brangimą. Todėl smagu, kai galime pranešti, kad nors kažkas atpigo. Ir ganėtinai ženkliai – šiuo metu kilogramas trumpavaisių agurkų Kaune esančioje „Dainavos“ turgavietėje kainuoja tik 3 eurus.

„Penktadienį lankiausi „Dainavos“ turgavietėje. Joje dažnai apsiperku. Šį kartą mane nudžiugino agurkų kaina. Reikėjo mokėti 3 eurus už kilogramą. Vos prieš penkias dienas viename prekybos centre mačiau visai nepatrauklią agurkų kainą – 5, 99 euro.  Ir tai buvo akcijinė kaina“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo P.Lukšio gatvės gyventojas.


Pasak jo, taip pat nebrangiai agurkais prekiaujama šalia Savanorių prospekto ir P.Lukšio gatvės sankryžos statomo prekybos ir verslo centro.  „Ten prekiauja tik viena mergina, agurkai kainuoja 3,49 euro“, – sakė kaunietis.

Šeštadienį nukeliavau į kauniečio minėtą turgavietę.  Iš Lenkijos atvežti trumpavaisiai agurkai, kaip ir minėjo vyras, kainavo 3 eurus.

Vasario viduryje prekeiviai juos pardavinėjo po 5,50 euro, kovo 1-ąją agurkai kainavo 4 eurus, kovo 8 d. – 3,50 euro.

Pernai kovo viduryje už kilogramą agurkų šioje turgavietėje reikėjo mokėti gerokai mažiau – 2,30 euro.

Šiandien raugintų agurkų kaina buvo tokia pat, kaip ir šviežių. Jie buvo pardavinėjami supakuoti po 0,5 kg. Pakuotės kaina – 1,50 euro.

Už vienodą kainą – 0,50 euro – buvo galima įsigyti kilogramą bulvių ir obuolių. Už mažesnes kriaušes prašyta 1,20 euro, už dideles – 1,50.  Pigiai, vos 2 eurus, kainavo kilogramas mėlynų vynuogių.

Už kilogramą šilauogių tektų pakloti 10 eurų. Jau yra ir šviežių graikiškų bulvių. Jų kilogramo kaina – 1,10 euro.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaAgurkaiagurkų kainaatpigo agurkaiDainavos turgavietėturgusbulvėsobuoliaikriaušės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
I turgų neinu ,jau atgyventa prekyba jame.Yra ir užtenka visko be braškių.Galima ir be jų gyventi.

Vidas

Vidas portretas
Prie Seimo po 1 - ną eurą. Tik... asmeniui po du kilogramus. Akcija.

mecislovas

mecislovas portretas
Taip norėtųsi kokį agurką suvalgyti be pasišlykštėjimo ir nevemiat. Dabar kaip ir tarybiniais laikais alų , laikydavo sandėliuose šviežų kol parduotuvėje išpirks surūgusį . Su agurkais ir taip pat daroma , laikys , laikys kosminę kainą (ypatingai MAXIMOJE), o po to minkštus ir beveik geltonus su ,,nuolaida" bando iškišti pirkėjams. Ne geresnė vadyba ir su bulvėmis(vėl MAXIMA) , be jokio gėdos jausmo stumia , net pašarinėmis negalima vadinti.
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių