Quantcast

Naujos galimybes keliaujantiems: iš Kauno – į Oslą ir Zadarą

  • Teksto dydis:

Kauno oro uostas aviacinio vasaros sezono metu taip pat atveria naujas galimybes keliaujantiems. Tarp būsimų krypčių – Norvegijos sostinė Oslas ir Zadaro kurortas Kroatijoje.

Į Zadarą skrydžius oro linijų bendrovė "Ryanair" pradeda vykdyti nuo gegužės 3 d., kiekvieną trečiadienį ir sekmadienį. Turistus šis miestas vilioja kaip viską viename talpinanti tobulo poilsio stotelė: čia driekiasi puikios jūros pakrantės, stebina istorinis, bet kartu ir modernus Senamiestis, vilioja daugybė puikių maitinimo ir pasilinksminimo vietų.

Trumpiems savaitgalio pabėgimams, o gal ir ilgesnėms atostogoms puikiai tiks ir dar viena Kauno oro uosto siūloma naujiena – skrydis į Oslą. Bene mažiausia Europos sostinė iš visų pusių yra apsupta laukinės gamtos, todėl galėsite mėgautis ne tik poilsiu, bet ir įspūdingais žygiais. Osle taip pat verta pamatyti Akershuso pilį, aplankyti Norvegijos liaudies muziejų, Vigelando parką ar rotušę. Šiltuoju metų laiku įspūdį neabejotinai paliks pasiplaukiojimas laivu. "Norwegian Air Shuttle" į Oslą trečiadieniais ir šeštadieniais skraidinti pradės nuo balandžio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dai

Dai portretas
Nerealiai! Kroatija yra nuostabaus grozio salis, pagaliau!

aleksandras

aleksandras portretas
kodel nera skrydzio is kauno i oslas sandefjardas oro uosta

kaunietis

kaunietis portretas
o iš Kauno į Niurnbergą greit neliks galimybės...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių