Quantcast

Naikinamas Civilinės metrikacijos skyrius: santuokomis rūpinsis kiti

Kauno miesto savivaldybės administracinis aparatas toliau keičiasi. Miesto taryba pritarė naikinti kelis skyrius ir jų vietoje kurti naujus. Tarp naikinamų skyrių atsidūrė ir Civilinės metrikacijos skyrius.

Antradienį miesto tarybos dauguma pritarė sprendimui keisti savivaldybės skyrius ir apjungti funkcijas. Pritarta, kad bus panaikintas Civilinės metrikacijos skyrius. Jis buvo atsakingas už santuokų registravimą Kaune, taip pat rūpinosi vaikų registravimu bei rinko statistiką apie ištuokas. Kartu nuspręsta panaikinti Klientų aptarnavimo skyrių. Šių abiejų skyrių funkcijos bus pavestos naujam Klientų aptarnavimo ir informacijos skyriui.

Be minėtų skyrių pertvarkos palies ir kitus savivaldybės padalinius. Štai nutarta, kad bus naikinami Energetikos bei Daugiabučių namų administravimo ir administravimo skyriai, o jų vietoje atsiras Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyrius. Dalis buvusio Energetikos skyriaus funkcijų, susijusių su miesto apšvietimu, gatvių elektros tinklų plėtra, bus perleistos Miesto tvarkymo skyriui, o Viešosios tvarkos skyriui bus perleista dalis darbų, susijusių su daugiabučių namų bendrojo naudojimo administravimu, bendrijų valdymo kontrole.

Taip pat neliks Juridinių asmenų valdymo bei Plėtros programų ir investicijų skyrių. Vietoj jų atsiras Investicijų ir projektų bei Strateginio planavimo, analizės ir programų valdymo skyriai. Taip pat bus įsteigtas Licenzijų, leidimų ir paslaugų skyrius, kuris rūpinsis žemės nuomos klausimais, licenzijų, leidimų, verslo liudijimų išdavimu bei išorinės reklamos įrengimu.

Tikimasi, kad toks padalinių sujungimas leis gyventojams tiekti kokybiškesnes paslaugas, gerinti vieno langelio principu taikomas paslaugas. Taip pat skaičiuojama, kad tai pagerins administracinį darbą. Tiesa, neatmetama, kad pradžioje bus šiek tiek painiavos, kol gyventojai pripras, kuris naujas skyrius atsakingas jiems rūpimais klausimais, tačiau vėliau tikimasi, kad tiek gyventojai, tiek verslo atstovai įpras ir teikiamų paslaugų kokybė tik gerės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ilona Kovalevskaja-Maciulevič

Ilona Kovalevskaja-Maciulevič portretas
Oho sezoniniai sveikinimai visiems mano draugams, aš taip džiaugiuosi, kad mano nutrūkusi santuoka buvo atkurta, o mano vyras grįžo po to, kai jis paliko mano du vaikus su kita moterimi. Po aštuonerių santuokos metų mano vyras ir aš buvome vienoje ar kitoje kovoje, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į Kanadą būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, tačiau nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdis buvo pilna liūdesio ir skausmo, nes buvau tikrai įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir kiekvieną vakarą galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš tikrai buvau nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir radau svetainę, kurioje teigiama, kad dr. Igbinovia padėjo daugybei žmonių Tada aš pajutau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padar

ALGIS

ALGIS portretas
Kaip liaudis sako ''tas pats by,,,is , tik kitose rankose ''.

VISVALDYBĖS NAUJIENOS:

VISVALDYBĖS NAUJIENOS: portretas
- "Kur ženijaisi? - kuriam metrikacijos skyriuj? - Ai mane ir nuotaką aptarnavo ... Aptarnavimo skyriuje"
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių