Quantcast

Ministras patenkino ŽŪM perkėlimo į Kauną projekto vadovės prašymą išeiti

Žemės ūkio ministras Andrius Palionis penktadienį patenkino ministerijos perkėlimo į Kauną projekto vadovės Vitalijos Zumerienės prašymą atleisti ją iš darbo šalių susitarimu.

Tai BNS patvirtino pati V. Zumerienė.

„Jis (ministras – BNS) sutiko su mano siūlymu. Rugsėjo 4 diena yra paskutinė mano darbo diena“, – BNS penktadienį sakė V. Zumerienė.

Ji teigė nematau galimybių tęsti darbo, o nes projektas turi „daugybę neapibrėžtumų, ir interesų.“

ŽŪM patalpų nuomos Kaune konkursą laimėjusi koncerno SBA grupės įmonė „BEI Capital“ penktadienį taip pat nusprendė pasitraukti ir atsiėmė paraišką.

Anot jos, „projekte nesant aiškumo ir tvirto apsisprendimo kasdien augo potencialių nuostolių tikimybė, kurios bendrovė negalėtų toleruoti.“

Sutartis su „BEI Capital“ turėjo būti pasirašyta iki rugpjūčio 26 dienos, tačiau naujasis žemės ūkio ministras Andrius Palionis, abejojantis ministerijos perkėlimo į Kauną tikslingumu, terminą buvo atidėjęs iki rugsėjo 10 dienos. Be to, jis sukūrė darbo grupę, kuri iki rugsėjo 6 dienos turi įvertinti, ar reikia perkelti ministeriją.

Ministerijos perkraustymu yra suabejojęs ir prezidentas Gitanas Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Šita kolūkiečių partija jau po kelis ministrus pakeitė . Pradėjo kadenciją Gretos Kildišienės meilės keturkampiu su Ramūnu , su Karbauskiene , su visureigiu Landrover . , o paskui grandinėlė nusišnekėjimų , sprendimų-atšaukimų ir tt.Kitų metų spalio 02 d. tai partijai bus šakės .

ww

ww portretas
Kol ministras iš naujo su komisijomis mokysis apie tai kas seniai nuspręsta ,bebrai laikysis Vilniaus.Cirkas be pinigų pasirodo ministerijos kuriamos dėl valdininkų,o ministrus galima keisti kad ir kasdien nes kvailai gali vadovauti ,bet tik nedirbti ir atsakyti už darbo rezultatus. Palionis jau seniai kalba prieš ministerijos perkėlimą tai reiškia ir žinojo ką kalba,tai kam tos komisijos ponui kuris posto nori nors ir metams,matyt turi bebrų užduotį.Ne veltui Grybauskaitė buvo prieš jį.

Šitam ministrui

Šitam ministrui portretas
tik papjaustyt lašinukų ir įpilti stiklinaitę samagono.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių