Quantcast

Kauno politikai palaimino brangesnius transporto bilietus

Nuo kovo kauniečiai už važiavimą maršrutiniais taksi mokės brangiau. Pabrangs ir vienkartiniai troleibusų bei autobusų bilietai, kuriais prekiauja vairuotojai.

Nuo kovo kauniečiai už važiavimą maršrutiniais taksi mokės brangiau. Pabrangs ir vienkartiniai troleibusų bei autobusų bilietai, kuriais prekiauja vairuotojai.

Už vienkartinius bilietus, kuriuos parduoda autobusų ir troleibusų vairuotojai, mokėsime 2,4 lito.

2,5 lito kainavęs važiavimas maršrutiniais taksi kauniečiams atsieis 3 litus.

Mėnesinių viešojo transporto bilietų kainos nesikeis.

Tarybos nariai taip pat patvirtino transporto bilietų lengvatą tiems gyventojams, kurie yra sulaukę pensinio amžiaus ir gauna šalpos pensiją. Jiems metinis bilietas važiuoti miesto viešuoju transportu kainuos 12 litų.

Portalas kaunodiena.lt jau skelbė, kad nuo rugpjūčio Kaune gerokai keisis viešojo transporto paslaugos, nes liks tik septyni maršrutinių taksi maršrutai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klionas

Klionas portretas
Visiska nesamone, jei jau brangsta tegul brangsta visur o ne tik perkant autobuse, pvz mano keliones troleibusu buna puse 6 ryto ir ~ 8 vakaro , tai kur po velniu man rast kioska, vakarais laimes bandymas-arba dirbs arba ne kad sutaupyciau kad ir tuos 80 ct per diena... tokiais atvejais, nesaziningybe. Idijotai blt daugiau nk geriau sugalvot negalit..

zioma

zioma portretas
padarykit nemokama vaziavima mikroautobusai isnyks savaime ir problema bus isspresta nereiks nieko naikint teistis teismuose

bardakas

bardakas portretas
Pavyzdžiui, Taline VISIEMS miesto gyventojams visuomeninis transportas nemokamas. O mūsų "specialistai" dar drįsta teigti, kad mes juos aplenkę bent 5 metus. Kuo toliau, tuo labiau "lenkiame" estus, o mus - mūsų valdžia prie žemės lenkia.
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių