Quantcast

Mergina paviešino šokiruojančias asmeninio trenerio žinutes, po kurių jis atsisveikino su darbu

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plinta paviešintos žinutės, kurias rašė Kaune įsikūrusio sporto klubo „SportGates“ treneris Edvinas M. Mergina tikino, kad vyras ją pakvietė į draugus ir pradėjo tyčiotis. Pats sporto klubas paskelbė, kad tokio elgesio netoleruos, todėl su asmeniniu treneriu jau atsisveikino.

Įžeidžiančios žinutės

Feisbuko grupėje „Kauniečiai“ mergina pasidalijo žinučių nuotraukomis, kaip asmeninis treneris Edvinas M. bendrauja su ja. Ji pasakojo, kad vyras pats atsiuntė virtualios draugystės pasiūlymą ir pradėjo bendrauti. Iš pradžių pokalbis sukosi apie orą, tačiau netrukus pakrypo visai kita linkme ir asmeninis treneris pradėjo tyčiotis.

Tai bent būtų sugebėjęs a*** tavo motiną ir tu nebūtum gimus tokia nedadielka šliūcha, kuri Anglijoje už duonos riekę b*** čiulpia babajams.

„Susilaukiau nemalonių ir visai netikėtų užgauliojimų iš vieno „SportGates“ trenerio Edvino M. Tiesiog pakvietė į draugus ir pradėjo tyčiotis. Labai gaila, kad tokie neadekvatūs treneriai dirba su žmonėmis. Žinau, kad žmonių būna visokiausių, tačiau asmeninis treneris neturėtų taip elgtis. Gėda ir gaila. Merginos, būkit atidžios prieš renkantis treneriu“, – kitas perspėjo užgauliojimų sulaukusi mergina.

Paviešintose žinutėse matyti, kad Edvinas M. iš pradžių pasiteiravo, koks buvo merginos savaitgalis. Ji atrašė, kad lietinga, mat gyvena Anglijoje, kur toks oras yra įprastas. Tada asmeninis treneris merginai pasiūlė lėkti į Kauną, nes čia geras oras, gera kompanija ir sava kalba. Į tokį pasiūlymą mergina sureagavo ironiškai ir pasakė, kad jau perka bilietus ir lekia į Kauną. Panašu, kad treneris ironijos nežvelgė ir pokalbį pakreipė kita linkme.

Feisbuko nuotr.

„Aš taip nepratęs. Bent biškį galėjai pasilaužyti, o čia iškart pas mane jau važiuoji, kartu gyventi ir vaikus man gimdyti“, – atrašė treneris.

Žinutes paviešinusi mergina dar pajuokavo, kad apie vaikų gimdymą jokios kalbos nebuvo. „Tokios didelės krūtys tik vaikus maitinti, o ne pažįstamiems vyrams graibyti“, – toliau replikavo Edvinas M.

Mergina priminė, kad krūtinė – jos reikalas, tačiau asmeninis treneris nesustojo ir tęsė savo gašlią tiradą.

Feisbuko nuotr.

„Tai kodėl leidi šitiek daug svetimų negimusių vaikų ant jos taškytis?“ – rėžė vyras, jis pridūrė, kad esą rajone sklinda tokios kalbos, taip leisdamas suprasti, kad mergina neva yra laisvo elgesio.

Tačiau mergina nepasidavė provokacijai ir sudavė treneriui smūgį žemiau juostos. „Rajone sklinda kalbos, kad tavo potencija stipriai sumažėjusi. Gali būti tiesa?“ – nemaloniam pašnekovui rėžė ji.

 

Feisbuko nuotr.

Tada asmeninis treneris visai prarado savitvardą. Pirmiau replikavo apie lietuvių kalbą, esą mergina jam parašė su klaidomis, nors mergina parašė taisyklinga kalba, o pas patį kalba irgi neblizga. Tada Edvinas M. rėžė įžeidžiančią žinutę net merginos tėvų atžvilgiu.

„Jei tokios kaip mano potencijos bent trečdalį būtų turėjęs tavo tėvas, tai bent būtų sugebėjęs a*** tavo motiną ir tu nebūtum gimus tokia nedadielka šliūcha, kuri Anglijoje už duonos riekę b*** čiulpia babajams“, – visu gražumu merginai pasirodė asmeninis treneris.

Mergina parašė, kad žinutes paviešins socialiniuose tinkluose, tad asmeninis treneris pagrasino, kad už tai ji atsiims ir turės jį patenkinti oraliniu būdu.

Feisbuko nuotr.

Plinta žaibiškai

Socialiniuose tinkluose žinutės su asmeniniu treneriu paviešintos sekmadienio vakarą ir pradėjo sparčiai plisti. Iki pirmadienio pietų žinutėmis buvo pasidaliję dvidešimt internautų. Įrašas sulaukė ir gausios komentarų lavinos.

Žmonės baisėjosi tokiu Edvino M. bendravimo stiliumi ir svarstė, dėl ko vyras pasirinko tokią retoriką. Kai kurie kaltę vertė papildams, kurie esą susuko galvą, kiti tiesiog smerkė tokį elgesį.

„Svarbu bicepsai yra, o vietoj galvos – inkilas“, – komentavo vienas internautas.

„Anabolikai perdžiovino galvą“, – tiesiai šviesiai pasakė dar viena komentatorė.

„Užuojauta pas jį sportuojančioms moterims“, – nuomonę pasakė dar viena moteris.

Buvo ir tokių, kurie palaikė žinutes paviešinusią merginą ir tikisi, kad asmeninio trenerio klientai atkreips dėmesį.

„Šlykštu. Koks geros nuomonės apie save ir aiškiai labai žemo intelekto, jei atsakyme apie bilietus nesugebėjo ironijos įžvelgti. Šaunuolė, kad viešinat. Tikiuosi mąstančios merginos pas jį nesilankys“, – žinutes paviešinusią merginą palaikė kita moteris.

Diskusijoje pasisakė ir feisbuko grupę administruojantys asmenys. Jie tikino, kad Edvinas M. su jais susisiekė ir prašė pašalinti merginos paviešintas nuotraukas. Grupės administratoriams treneris merginą apkaltino prostitucija, teigė esą ji pati norėjo už pinigus užsiimti seksu, o į viešumą pateikė tik pratrintas žinutes, todėl taip neva apšmeižė trenerį.

„Tas veikėjas – vienas nemaloniausių žmonių, su kokiu teko bendrauti telefonu turbūt per paskutinius 10 metų. Įžeidinėti ir priekabiauti ir įstatymai draudžia. Įsivaizduok, kad kažkoks veikėjas taip elgiasi su tavo mama, sese, panele, žmona ar dukra, o po to, kai jo elgesys paviešinamas, rašo administratoriams, kad trinkit. Šis veikėjas jus kaltina jus verčiantis prostitucija ir pats apie tai rašo“, – tiek į diskusijos dalyvius, tiek į žinutes paviešinusią merginą kreipėsi grupės administratorius.

Įžeidžių žinučių sulaukusi mergina pripažino, kad dėl tokių įžeidinėjimų ji svarsto kreiptis į policiją.

Nutraukė ryšius

Portalas kauno.diena.lt apie asmeninio trenerio Edvino M. elgesį pasiteiravo „SportGates“ sporto klubo atstovų. Paaiškėjo, kad klubas netoleruoja tokio bendravimo su moterimis, todėl su treneriu jau atsisveikino.

„Ačiū už visų Jūsų aktyvumą. Mūsų sporto klube nėra toleruojamas toks elgesys ir bendravimo maniera. Su šiuo asmeniniu treneriu jau atsisveikinome“, – nurodė sporto klubo atstovai.

Apie paviešintas žinutes pasiteiravome ir paties Edvino M. Paklausėme, kaip vertina, kad susirašinėjimai atsidūrė viešojoje erdvėje, taip pat ar jis pažįsta merginą, kuriai rašė šias žinutes. 

Kol kas iš trenerio jokio atsakymo negavome. Kai tik gausime jo komentarą, tekstą papildysime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

unknown

unknown portretas
he ruined my life for over a year and has left me with nothing and alot of pain

apie tą patį

apie tą patį portretas
Mačiau, vatnikiškus komentarus dabar rašinėja FB grupėse.

LIETUVA

LIETUVA portretas
Apgailėtinas padaras jis. Sėkmės jo būsimai ''damai" su tokiu bendrauti
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių