Quantcast

Kaunietė ieško geradario, padėjusio išgelbėti augintinio gyvybę

Trečiadienis kaunietei Monikai buvo labai stiprių emocijų diena. Buvo sužalotas jos mylimas šuo, tačiau nelaimėje sulaukė aplinkinių pagalbos, už ką ji labai dėkinga.

„Ieškomas vaikinas, kuris vakar labai padėjo šuniuko gyvybei. Jis Dainavos rajone, netoli Dainavos parko, prie parduotuvės „Rimi“, apie 20 val. pamatė sužeistą gyvūną ir pavežė iki veterinarijos klinikos. Labai norim atsidėkoti“, – socialiniame tinkle paiešką paskelbė mergina, pridūrusi, kad prašo pagalbos surasti „labai gerą žmogų“.

Ketvirtadienio vakarą vaikinas dar nebuvo rastas.

Aplinkinių pagalbos kaunietei prireikė, kai nutiko nelaimė – jos dvejų metų augintinį Torą partrenkė automobilis. Viskas nutiko tuomet, kai ji su drauge, savo ir jos augintiniais vaikštinėjo parke.

Šunys buvo paklusnūs, abu buvo paleisti nuo pavadėlių. Tačiau draugės šuo, kaip pasakojo mergina, išsigando staiga pradėjusių sproginėti šventinių petardų. Kas jas leido ir kodėl taip darė merginai jau neberūpėjo, nes draugės augintinį apėmusi panika persidavė ir jos bavarų pėdsekiui Torui.

Šis ėmė bėgti iš parko, iki gatvės, o čia jį partrenkė automobilis. 

Atsivijusiai augintinį Monikai tuoj pat į pagalbą pasišovė praeivis, kuris netrukus nubėgo iki netoliese priparkuoto savo automobilio, kuriuo ją, draugę ir abu šunis nuvežė iki veterinarijos klinikos. 

„Noriu jam labai padėkoti“, – aiškino Monika. Ji teigė, kad vieninteliai dalykai, ką prisimena apie nelaimėję padėjusį žmogų, yra tai, kad jis trumpai tamsių plaukų, vairavo tamsios spalvos šviesiu salonu BMW automobilį.

„Bet galiu ir klysti, nes buvo tamsu, ir rūpėjo vien tik tai, kad kuo greičiau pasiektume kliniką“, – pasakojo kaunietė. 

Ketvirtadienio vakarą šuns gerove tebesirūpino veterinarai, tačiau jo gyvybei pavojus negresia. „Vidinio kraujavimo, stuburo pažeidimų nėra, tačiau yra bėdų dėl sąnario“, – vardijo Toro savininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Paprastai šunininkams nusispjaut į žmones... apie ką ir čia skaitom: nusispjaut kad šunis reikia pririštus vedžiot, NUSISPJAUT kad vairuotojui stresas ir nuostoliai.

Jone

Jone portretas
Jaunuolis, gelbejes suni,gelbes ir zmogu.Pagarba

kiniškas šlamštas

kiniškas šlamštas portretas
Šveicarijoje ir kai kuriose kitose šalyse griežti draudimai dėl fejerverkų. Pas mus, kol kokio seimūno vaikas be pirštų neliks, niekas nepasikeis.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių