Quantcast

Vestuvėms besiruošiantis V. Matijošaitis: nebus jokios pompastikos

  • Teksto dydis:

Gegužės mėnesio pabaigoje Kauno meras Visvaldas Matijošaitis susituoks su mylimąja Loreta Stonkiene. Pora draugauja jau apie septynis metus, ne vienus metus kartu ir gyvena.

Šventė – šeimos rate

Trečią kadenciją Kauno meru išrinktas V. Matijošaitis dar rinkiminę naktį bendražygiams buvo užsiminęs, kad planuoja savo vestuves. Portalo kauno.diena.lt žiniomis, vestuvės su ilgamete drauge L. Stonkiene turėtų įvykti šio mėnesio paskutinėmis dienomis.

Vestuvių šventė, kaip portalui kauno.diena.lt teigė V. Matijošaitis, nebus didelė, joje dalyvaus tik artimiausi šeimos nariai.

„Praėjo dešimtmetis nuo žmonos Irenos netekties. Jos atminimą labai branginu ir saugau iki šiol.

Drauge su Loreta esame jau septintus metus, tad nutarėme įteisinti mūsų santykį. Esu tikras, kad taip turėtų elgtis kiekvienas save gerbiantis vyras, įsileidžiantis žmogų į savo gyvenimą. Jokios pompastikos ir didelių ceremonijų neplanuojame. Tą dieną gegužės pabaigoje minėsime Kaune, artimiausių šeimų narių ir bičiulių kompanijoje“, – portalui teigė Kauno meras.

Esu tikras, kad taip turėtų elgtis kiekvienas save gerbiantis vyras, įsileidžiantis žmogų į savo gyvenimą.

Primename, kad V. Matijošaitis našliu tapo 2013 metais, po jo sutuoktinės Irenos Matijošaitienės žūties. L. Stonkienė išsituokusi. Ji šiais metais išrinkta į Kauno tarybą, ankščiau ji buvo registruota kitame mieste, tad ir balsuodavo kitoje savivaldybėje.

Pažįstami nuo jaunystės

L. Stonkienė Kauno mero bendražyge tapo 2015-aisiais. Aukštą šviesiaplaukę 52-erių moterį, dviejų dukrų mamą šalia Kauno miesto vadovo viešumoje žmonės mato visada stilingą, santūrią, su švelnia šypsena veide.

„Loretą aš pažįstu nuo tada, kai ji buvo penkerių. Kai pirmą kartą atvažiavau pas savo studijų grupės draugą, vėliau tapusį verslo partneriu, ji, maža draugo sesutė, atėjo pažiūrėti, kaip tie studentai atrodo“, – apie draugystės ryšius su L. Stonkiene „Kauno dienai“ prieš kelis metus pasakojo V. Matijošaitis.

Jie abu ne kartą yra sakę, kad anksčiau sieję tik darbiniai santykiai peraugo į artimą ryšį praėjus beveik dvejiems metams po Visvaldo žmonos Irenos mirties, kai jis jau ėjo Kauno mero pareigas, o Loreta jau buvo išsiskyrusi su savo vyru. Nuo vaikystės Visvaldą pažįstanti Loreta yra sakiusi, kad mero pareigos jo, kaip žmogaus, visiškai nepakeitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

loreta

loreta portretas
GRAZIOS JUMS SVENTES LORETA PARASTA KUKLI INTELIGENTISKA MOTERIS,IR JUS GERAS MERAS VYRAS SEIMOS TEVAS.SEKMES JUMS LAIMES DAUG ILGU GYVENIMO METU KARTU

Rasa

Rasa portretas
Na ir puiku! Gražios šventės.

jadvygai

jadvygai portretas
O kokia kalba čia parašei?ai,kaip visur, oi pajuokink dar ,,sveikata ir gražu darbu''
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių