Quantcast

„Megoje“ duris atveria magiškas Kalėdų miestas

  • Teksto dydis:

Visi žinome, kad Kalėdų naktį Senelis spėja aplankyti tik mažuosius, o vyresnieji dovanomis pradžiuginami tik į pagalbą suskubus daugybei stebuklingų elfų. Jūsų vaikui jau treji? Penkeri? O gal aštuoneri? Tuomet tapti Kalėdų Senelio pagalbininku gali ir jis. Gruodį Kauno prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ virsta magišku Kalėdų miestu, kuriame duris atveria pasakų motyvais dekoruota įspūdingo dydžio pilis, įžiebiama eglutė, kursuoja kalėdinis traukinukas, veikia rankomis kurtų vatinių kalėdinių žaisliukų paroda, jau tradicija tapęs kalėdinis paštas, o Kalėdų Senelio pagalbininkais norinčių tapti vaikų laukia šventinių dovanų kūrimo ir dekoravimo dirbtuvės.

„Gruodis – stebuklingas mėnuo, kai dėmesiu ir šiluma apdovanodami kitus, labiausiai esame apdovanojami patys, o laikas, praleidžiamas puošiant eglutę, kepant sausainius, rašant Kalėdų Seneliui laišką ar žaidžiant, kuria ilgus metus saugomus ir branginamus prisiminimus. Įsitikinome, kad „Mega“ taip pat yra Kauno miesto gyventojų ir svečių šventinių prisiminimų kūrimo vieta, todėl kasmet gruodžio mėnesį čia organizuojame nemokamas šventines pramogas, magiškas dirbtuves ir siurprizus visai šeimai“, – sako „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

„Mega“ taip pat yra Kauno miesto gyventojų ir svečių šventinių prisiminimų kūrimo vieta.

Šiemet išskirtine pramoga taps „Kalėdinių dovanų dirbtuvės“. Jose dalyvaudami mažieji prisijungs prie dar visai neseniai į Kalėdų Senelio pagalbininkų elfų gretas įstojusių pelėdos Uogos ir voveriuko Tuko bei drauge su jais kurs ir dekoruos kalėdines dovanėles sau, draugams ar artimiesiems. Atvykusiems į pramogą vaikams tereikės išsirinkti, kokią dovanėlę jie norėtų dekoruoti, ir nuspręsti, kuo – kalėdines gėrybes simbolizuojančiais lipdukais, laimės, meilės, linksmumo antspaudais ar kitomis dekoravimo priemonėmis – ją papuošti.

Pasak L. Binderio, itin laukiama šventine pramoga kasmet tampa ir jau šeštus metus organizuojamas kalėdinis paštas, kuris „Megoje“ veiks ir šiemet.

„Kalėdinis paštas – tai pramoga, dėl kurios atvyksta ne tik šeimos su vaikais, bet ir darželių grupės ar mokyklų klasės. Didžioji dalis vaikų čia apsilanko kelis kartus – pirmąkart parašyti Kalėdų Seneliui laiško ir jį išsiųsti, o antrą – atsiimti jo atsakymo su dovanėle. Šiemet šią jau tradicija tapusią ir didelio vaikų susidomėjimo sulaukiančią pramogą tęsiame ir pažadame, kad visi vaikai, iki gruodžio 26 d. užpildę gerų darbų formą ir įmetę ją į kalėdinio pašto dėžę centrinėje aikštėje, sulauks paties Kalėdų Senelio atsakymo. Kaip, kada ir kur atsiimti jį ir dovanėlę, trumpąja žinute informuosime vaikų tėvus“, – sakė L. Binderis.

„Megos“ nuotr.

Šiais metais dovanėle taps specialiai šventiniam laikotarpiui „Megos“ užsakymu sukurta iliustruota knygelė „Kaip Pelėda Uoga išgelbėjo Kalėdas“.

Prekybos centro lankytojų traukos centru kasmet gruodį tampanti kalėdinė mados, skonių ir dovanų mugė šurmuliuos ir šiemet. Joje savo naujausias kolekcijas ir gaminius tradiciškai pristatys daugiau kaip 100 talentingiausių dizainerių, kūrėjų ir gamintojų. Mugė vyks gruodžio 8–11 dienomis. Čia lankytojai galės įsigyti ne tik išskirtinių drabužių, aksesuarų, grožio prekių ar namų interjero detalių, bet ir įvairių skanėstų, kitų kalėdinių dovanų sau, savo artimiesiems ir draugams.

Nemėgstantiems, nemokantiems ar neturintiems laiko rūpintis dovanų pakavimu, tačiau norintiems, kad dovana būtų profesionaliai ir stilingai supakuota, šventiniu laikotarpiu į pagalbą tradiciškai skubės dovanų pakavimo profesionalai. „Megos“ parduotuvėse dovanų už nemažesnę kaip 40 Eur sumą įsigiję lankytojai galės nemokamai pasinaudoti jau tradicija tapusia dovanų pakavimo paslauga centrinėje aikštėje.

Šiųmetę šventinę nuotaiką bus galima įamžinti ir centrinėje „Megos“ aikštėje įrengtoje stilizuotoje fotografavimosi erdvėje „Kalėdinis atvirukas“. Pasak „Megos“ atstovo, fotografavimosi erdvė bus įrengta taip, kad primintų atverstą atviruką su karpiniais ir kalėdinėmis dekoracijomis, todėl nusifotografavus tokioje nuotraukoje, ji puikiai tiks kaip originalus šventinis sveikinimo atvirukas.

Kalėdinis miestas „Megoje“ veiks iki gruodžio 31 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tėveliams,neveškite vaikus i Mega,nes pinigus išmėtisit niekalams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių