Quantcast

„Megoje“ – deimantų ir juvelyrikos centras, skirtas kalėdinėms dovanoms

  • Teksto dydis:

„De Ribas Jewellery“ – jau ir Kaune. Šio žinomo prekės ženklo parduotuvės atidarymo dieną joje apsilankė ir daugybė žinomų žmonių, tarp jų ir Karina Krysko, Kristina Kaikarienė, Eglė Jakštytė, Viktorija Vaičaitė, Sandra Žolynaitė ir kt. Čia verta užsukti ir dėl papuošalų, ir dėl aptarnavimo kokybės, ir interjero: išskirtinio ir itin dėkingo asmenukėms.

Ši parduotuvė – momentinė (vadinamoji pop-up). Baigiantis žiemai ji užvers duris trumpam laikotarpiui, kol bus įgyvendinta nauja interjero koncepcija. Tad suskubkite pamatyti ir įsiamžinti „De Ribas Jewellery“ ledo karalystėje.

Prizas už 10 tūkst. eurų

Kauno „De Ribas Jewellery“ – ko gero kiečiausia bei fotogeniškiausia „Megos“ parduotuvė šiuo metu. Interjero dizaineriai pasistengė, kad bet kuris parduotuvės taškas taptų dėmesį prikaustančiu nuotraukų fonu, o kas ginčysis dėl deimantų kietumo tikrąja šio žodžio prasme?

Čia akis sunku atplėšti ir nuo juvelyrinių dirbinių, puoštų įvairiais brangakmeniais, ir nuo asmenukių. Patikėkite, įsiamžinti tikrai norėsite. Kauno „De Ribas Jewellery“ žiemos sezonui įrengta tarsi ledo karalystė.

Eitvydo Kinaičio ir Laimučio Brundzos nuotr.

Šis įvaizdis – visai kitoks nei kitų trijų šio prekės ženklo parduotuvių Vilniuje, į kurias taip pat verta užsukti, ypač ieškant dovanų artimiausiems žmonėms ar sau pačiam, renkantis vestuvinius žiedus ir pan. Verta atkreipti dėmesį, kad papuošalų su deimantais kainos čia prasideda nuo 69 eurų.

Atidarymo dieną pirmųjų kelių dešimčių užsukusių klientų laukė malonūs siurprizai. Maža to, visi gruodžio mėnesį apsipirkę už 150 eurų ir daugiau turi galimybę laimėti žiedą su vieno karato deimantu, kurio vertė net 10 tūkst. eurų.

Juvelyrika, brangakmeniai – svarbi įvaizdžio, statuso dalis, puiki investicija, ilgaamžis puošnus pirkinys, reikšmingas dėmesio ženklas tam, kuriam jie dovanojami. „Verta įsigyti papuošalą nors ir su mažu, bet tikru deimantu. Džiaugiuosi, kad daugybė žmonių būtent pas mus įsigijo pirmąjį savo gyvenime deimantą“, – kalbėjo „De Ribas Jewellery“ įkūrėjas Patrikas Ribas.

„De Ribas Jewellery“ įkūrėjas Patrikas Ribas (Eitvydo Kinaičio ir Laimučio Brundzos nuotr.)

Patys kuria ir gamina

„De Ribas Jewellery“ laikas tarsi sustoja. Nebelieka skubos, lėkimo. Tik išskirtinė atmosfera, asmeninis dėmesys, nuoširdus bendravimas. Sudominusius dirbinius kviečiama pasimatuoti, pasikonsultuoti su parduotuvėje dirbančiais juvelyrikos ir deimantų ekspertais, pasivaišinti – sprendimą priimti neskubant.

Iš viso smalsuolių ir pirkėjų lauks daugybė madingų ir klasikinio dizaino juvelyrinių dirbinių. Aukščiausio lygio – ir patys dirbiniai, ir aptarnavimas. „Man svarbu, kad klientas patirtų aukščiausio lygio aptarnavimą ir pasitenkinimą kiekvieną kartą įsigijęs naują ilgaamžį mūsų gaminį“, – pabrėžė „De Ribas Jewellery“ įkūrėjas Patrikas Ribas, verslininkas, gemologas, juvelyrikos ekspertas, su brangakmeniais dirbantis jau daugybę metų.

Eitvydo Kinaičio ir Laimučio Brundzos nuotr.

Beje, „De Ribas Jewellery“ patys kuria, gamina ir parduoda unikalius juvelyrinius dirbinius. Jie – iš tvirto 14K ir 18K aukso, papuošalai puošti natūraliais brangakmeniais: deimantais, safyrais, smaragdais, rubinais ir kt.

Brangakmenių ekspertai

Kaunas ir „Mega“ pasirinktas dėl patogios lokacijos, patogaus susisiekimo su kitais miestais ir šalimis. Yra didžiausių tarptautinių ir šalies kelių kryžkelėje. Tai atitinka Ribas šeimos –brangakmenių pasaulio autoritetų ir ekspertų – siekį, kad deimantai būtų kuo prieinamesni visiems.

„De Ribas Jewellery“ gaminių prieinamumas – ne tik fizinis. Kaip jau minėjome, papuošalų su deimantais kainos prasideda nuo 69 eurų.

Eitvydo Kinaičio ir Laimučio Brundzos nuotr.

Iki šiol šio prekės ženklo parduotuvės veikė tik Vilniuje. Ten jų yra trys. Planuojama plėtra ir Baltijos šalyse.

Už „De Ribas Jewellery“ – dvidešimties metų patirtis deimantų pasaulyje. Įdirbis, žinios, užmegzti ryšiai ir atsakomybė prieš klientus leidžia užsitikrinti geriausias kainas ir kokybę.

Iš P. Ribas juvelyrikos gamyklos dirbiniai eksportuojami į įvairias pasaulio šalis. Deimantai į šias dirbtuves atkeliauja tiesiai iš Izraelio deimantų biržos, sertifikuotos „Kimberley Process“ narės.

Daugiau informacijos ČIA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kazkas ne taip

kazkas ne taip portretas
Aukso kaina birzoje 14 karatu 29 eurai, 18 karatu 37 eurai. ziedui reikia pagaminti maziausiai 1,5 gr.aukso. tai sudaro apie50-60 euru, kur dar darbas, atlyginimas darbuotojams,patalpu nuoma, ir galu gale brilianto kaina?! Nesueina skaiciai. Atrodo kvepia aferizmu. Keista firma.

čia

čia portretas
tie patys, kuriuos vis apvagia? Tai kiek ta proga brangesni ir taip nepigūs blizgučiai, o kiek juos pabrangins užsakytos reklamos?

x

x portretas
Pamiršote paminėti, kad ne tokius “žymius” klientus kaip visos “žvaigždės” atidarymo dieną tiesiog išvarėte lauk…
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių