Quantcast

M. Riomerio gatvėje nebeliko prekybos centro

Nuo spalio 19 dienos Kaune, M.Riomerio gatvėje, nebedirba prekybos centras „Čia“. Prieš keletą dienų neliko ir parduotuvės iškabos.

„Apie tai, kad bus uždaryta parduotuvė M.Riomerio gatvėje, sužinojau gerokai anksčiau, dar rugsėjo pabaigoje ar spalio pradžioje. Gyvenu šalia, todėl dažnai ateidavau į ją apsipirkti. Buvo patogu, kai prireikdavo maisto produktų.

Gaila, kad parduotuvę uždarė, nes dabar iki artimiausių prekybos centrų tenka pėdinti apie kilometrą“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo M.Riomerio gatvėje gyvenanti moteris.

Gaila, kad parduotuvę uždarė, nes dabar iki artimiausių prekybos centrų tenka pėdinti apie kilometrą.

Dabar jau uždarytos parduotuvės pardavėjos paskutinėmis darbo savaitėmis tarpusavyje ir su klientais pakalbėdavo apie tai, kad netrukus „Čia“ M.Riomerio gatvėje užvers duris.

„Viena pardavėja minėjo, kad parduotuvė uždaroma, nes nepavyko su patalpų nuomotojais susitarti dėl nuomos kainos“, – teigė kaunietė.

Dar iki šiol nemažai žmonių nežino, kad prekybos centras M.Riomerio gatvėje uždarytas.

Ne kartą teko matyti atėjusius apsipirkti ir labai nustebusius žmones, pamačiusius užrašą „Nuo 2020 10 19 parduotuvė nedirba. Uždaryta“.

Praėjusį šeštadienį vienas po kito prie prekybos centro privažiavo du automobiliai, o iš jų išlipę vyrai įžengė į pastatą ir aiktelėjo iš nuostabos, supratę, kad parduotuvė nebedirba. Pastato durys atsidaro, nes jame įsikūrusi viena įmonė.

Sprendimo nekomentavo

UAB „Čia Market“ administracijos telefonu atsiliepusi moteris bendrovės sprendimo uždaryti parduotuvę nekomentavo.

„Mes dėl šios parduotuvės uždarymo nieko nekomentuosime. Tie, kas galėtų pakomentuoti, yra izoliacijoje. Ačiū jums už skambutį“ , - tepasakė ji.

 

 


Šiame straipsnyje: prekybos centrasparduotuvė ČiaM.Riomerio gatvėskaitytojo naujienauždaryta parduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

Vytautas portretas
Nereikalinga,nęs netoli yra Maxsima Mole,Girstučio IKI,o pasivaikščioti ,tai tik į sveikatą.Didesniame prekybos centre yra didesnis prekių pasirinkimas.

arvydas

arvydas portretas
NA KA GALIU PASAKYTI PARDUOTUVE BUVO PUIKI ,PREKES VISADA SVIEZIOS IR PUIKIOS IR GAN PIGIAI GALIMA BUVO NUSIPIRKTI ,DEJA CIA GYVENU SALIA JAU 30 M SI BUVO TIKRAI PUIKIAUSIA IS VISU KIEK JU BUVO IR SODZIUS IR DAINAVA ,BET NORFA PUIKI ,NA DEJA SIOJE VIETOJE PARDUOTUVE REIKALINGA KAIP ORAS NES ,PIRKEJU TIKRAI DAUG BUNA ,NA KIEK ZINAU PARDUOTUVE TIKRAI BUS IR JAI NEKLYSTU TAI IKI TINKLAS ,NA TIKIUOSI JI IRGI BUS GERA

> ulba

> ulba portretas
... o negirdėjai tokio dalyko, kad koroną virusą į pasaulį paleido - pagimdė višta...???
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių