Quantcast

Lyg pasakoje išpuoštoje Laisvės alėjoje sklando kalėdinė nuotaika

  • Teksto dydis:

Švenčių laukimas sukūrė magišką atmosferą ir kauniečių pamėgtoje promenadoje – Laisvės alėjoje.

Žengiant ja galima kone pasiklysti šventinių papuošimų ir spindinčių lempučių jūroje. Čia šviečia viskas: nuo medžių bei suolelių iki išradingai papuoštų parduotuvių vitrinų, teatrų ir net daržovių kioskelio.

Neabejotina – tokia Laisvės alėja dar labiau pavergia ja einančių preivių širdis. Tai, kad jausmas – ypatingas, išduoda ir švytintys žmonių veidai, kai, atrodo, besišypsoma net akimis.

Dabar promenadoje šviesu ir jauku. Nepaisant to, kad anksti temsta, – jausmas tarsi pasakoje. Tik tai – ne pasaka, tai – realu ir tikra, nes viską aplinkui galima paliesti akimis ir džiaugtis nebijant pabusti iš kerinčio grožio sapno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kokios Kaledos be 3,14

kokios Kaledos be 3,14 portretas
cia ne kaledos imkit pvz. is norvegu.

Aušrai

Aušrai portretas
Džiaugiamės visi, kad vyriausybė suprasdama pandemijos mastą teisingai elgiasi ir nepasiduoda liumpenų manipuliacijoms. Situacija sudetinga ir jos suvaldymas yra tik vyriausybės nuopelnas. Su šventėm visus! Kaunas visada buvo inteligentų, šviesių žmonių miestas jis toks ir liks!

Aušra

Aušra portretas
Pasidžiaukime ir pajauskime šventinę nuotaiką,padėkokim žmonėms,kuriantiems tą grožį.Negatyvo ir taip pilna, va,ateina nauja savaitė vėl vyriausybė papils draudimų, gąsdinimų ir grasinimų. Tat,mieli kauniečiai,džiaukimės nors viena kita šviesia akimirka...Su ateinančiomis šventėmis! Sveikatos visiems ir vilties sulaukti geresnių dienų !
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių