Quantcast

Lopšelis-darželis „Ežiukas“ dalyvauja programos „Erasmus+“ projekte

  • Teksto dydis:

Visoje Europoje jau trečius metus vyksta kampanija #ErasmusDays. Oficialus Europos festivalis vyksta 2019 metų spalio 10-12 dienomis. Šiai dienai skirti renginiai organizuojami daugelyje šalių.

Kampanijos tikslas – dalintis  savo patirtimi,  įspūdžiais su „Erasmus+“ partneriais. Tarptautinis mobilumas ir Europos pilietybė yra pagrindinė  #ErasmusDays tema. 2018 metais 39 šalyse buvo suorganizuoti 1435 renginiai, kurie pasiekė 116 milijonų piliečių.

Lopšelis-darželis „Ežiukas“ dalyvauja programos „Erasmus+“ bendrojo ugdymo tarpmokyklinių strateginių partnerysčių projekte „Žmogaus teisės – Europa“ (ang. „Human Rights / Europe“), kurio  trukmė 2018-09-01 – 2020-08-31. Projekto partneriai – švietimo ir ugdymo įstaigos iš Ispanijos, Italijos, Rumunijos ir Turkijos.

Todėl šiemet prie šios gausios „Erasmus+“ šeimos šventinės kampanijos aktyviai prisijungė ir lopšelio-darželio „Ežiukas“ bendruomenė, tuo ji labai džiaugiasi.

Penktadienį įstaigoje įvyko #ErasmusDays 2019 renginys. Renginio metu ugdytiniai su pedagogais diskutavo apie Europoje gyvenančius vaikus, apie tautybių ir kultūrų skirtumus, vaikų teises ir pareigas. Norėdami nusiųsti draugystės žinutę projekto partneriams, ugdytiniai piešė jiems palinkėjimus, sušoko draugystės šokį, dainavo dainas. Renginį vainikavo bendra nuotrauka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Tegul patikrina auklėtojų grafikus , vaikų priežiūrą, higieną ir maitinimą.Direktorė pasireklamavo, kokia iš to nauda vaikų grupelei. Direktorės netikrina , nes švietime savi.Gėda tokia reklama.

kurmiukas

kurmiukas portretas
tie projektai-galimybė direktoriams ir auklėtojoms išlėkt paturistaut į užsienį

Per paskutini desimtmeti

Per paskutini desimtmeti portretas
Visa svietimo sistema is didelio rasto isejo is krasto. Pries projekta nieko neturiu, bet kalbasi apie kitataucius ir be projekto... toks kazkoks ivaizdziu sureiksminimas paskutini desimtmeti.... isivaizduojat, be projekto butu su vaikais tureje savaitine tema apie pasaulio kalbas, odos spalvas, kontinentu skirtumus ir panasumus, butinga saoųks muzika. Bet su projektu dar reikejo straųpsni parasyti ir uz ji sumoketi. Ar yra vaikams skirtumas projektas ar ne?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių