Quantcast

Liūdnos žinios ledo mėgėjams: Raudondvario dvaro čiuožykla sustabdė veiklą

  • Teksto dydis:

Sugriežtinus karantiną Raudondvario dvaro čiuožykla nebegali priimti išsiilgusių žiemiškos pramogos.

Čiuožykla spėjo pasidžiaugti tik nedidelis būrelis lankytojų, tačiau norinčių aktyviai leisti laisvalaikį ant ledo buvo labai daug. "Griežtai laikėmės Vyriausybės nutarimų dėl karantino. Mūsų čiuožykla pakankamai didelė, bet į ją vienu metu leisdavome ne daugiau 25-ių čiuožėjų", – pasakojo Raudondvario dvaro direktorė Snieguolė Navickienė.

Nors čiuožimo mėgėjai, ypač vaikai, seniai laukė šios pramogos, tačiau atsirado ir nepatenkintų asmenų, kurie ėmė rašyti skundus valstybės institucijoms, neva Raudondvario dvaras nesilaiko įstatymų.

S.Navickienė apgailestavo, kad Vyriausybė taiko nevienodus standartus: prekybos centruose ūžia minios žmonių, o atvirame ore įrengtoje čiuožykloje draudžiama leisti laiką net nedidelėms grupelėms.

Čiuožykla nebus išmontuota, bet jos veikla sustabdyta, kol nebus patvirtintas naujas nutarimas dėl tokio pobūdžio veiklų organizavimo viešose lauko erdvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Morgas

Morgas portretas
Baigsis karantinas ir prisičiuožinės.....

deja,deja

deja,deja portretas
Skundikams vėl , kaip pokary, atėjo geri laikai. Dar ir moka už pranešimus...? Kuo trukdė vaikai,galintys nors kiek pakvėpuoti oru čiuožykloj,atsitraukti nuo kompiuterių? Bet kažkokioms ponioms -skundikėms prisireikė uždarbio?

Anonimas

Anonimas portretas
Kreivų veidrodžių karalystė ta Lietuva...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių