Quantcast

Likimo nuskriaustiems žmonėms siūlo namuose pagaminto maisto: kviečia skleisti gerumą plačiau

  • Teksto dydis:

„Daryti gerus darbus – niekada nevėlu. Gal pažįstate vienišą močiutę, kitą likimo nuskriaustą žmogų, kuriam trūksta šilto maisto? Galbūt yra žmogus, kuris badauja, arba jam reikia kitokios priežiūros. Nieko už tai nenoriu. Noriu tik dalytis tuo, ką turiu“, – po socialinius tinklus plinta štai tokia geraširdės kaunietės Eglės žinutė. 

Moteris teigia, kad galėtų pagelbėti Šilainių mikrorajone gyvenančiam žmogui ar keliems. Jei reikėtų – galėtų pagalbą suteikti ir kitoje vietoje gyvenančiam žmogui.

„Esu mama, mano vyras dirba užsienyje, tačiau aš dažnai prigaminu maisto per daug. Kartais galiu juo pasidalinti, – portalui kauno.diena.lt pasakojo moteris. – Per savaitę asmeniškai kelis kartus galiu padėti keliems žmonėms gauti šilto maisto.“

Eglė pasakoja, kad socialiniame tinkle su kitomis bendramintėmis sukūrė grupę, tačiau jų galimybės – ribotos, tad daugybei žmonių, kuriems reikia pagalbos, jos šiuo metu padėti negali.

„Būtų gražu, kad daugiau žmonių atsisuktų į savo artimą ir padėtų šiuo sunkiu laikotarpiu. Jeigu yra žmonių, galinčių tai padaryti, kviečiu prisijungti prie „Facebook“ grupės „Dubenėliu daugiau“, – kviečia moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Verti pagarbos

Verti pagarbos portretas
Geri darbai

R

R portretas
Ne tokie vargšai tie pensininkai. Turime pavalgyti. Nebent jau visai nusenę ir nebeturi sveikatos. Bet tokių nepažįstu.

Ačiū

Ačiū portretas
Dievo palaimos šiai moteriai.Tik ne kiekvienas išdrįs paprašyti ,nors to reiktų kas antram vienišam pensininkui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių