Quantcast

Lietuvos policijos mokykla kviečia į atvirų durų dieną

  • Teksto dydis:

Būsimų šalies pareigūnų kalvė – Lietuvos policijos mokykla (LPM) – balandžio 19 d. vienai dienai plačiai atveria mokyklos duris ir kviečia visus besidominčius policininko profesija ir norinčius tapti pareigūnais savo akimis pamatyti, kur mokosi kursantai, ko jie mokosi ir ko jau išmoko.

Pagrindinis šio renginio akcentas – įspūdingi kursantų pasirodymai. Renginio dalyviai pamatys LPM rikiuotės grupės pasirodymą, taip pat kursantai pademonstruos taikomosios savigynos ir kovinių imtynių veiksmus, šaunamojo ginklo valdymo techniką. Įvairių imitacinių situacijų metu bus galima stebėti sumodeliuotus policijos pareigūnų veiksmus, atliekamus įvairių nusikaltimų atvejais. Žinoma, kokia šventė, jeigu joje nedalyvauja ir keturkojai policijos pareigūnai – policijos kinologai pademonstruos visus tarnybinių šunų gebėjimus.

Renginyje taip pat dalyvaus Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, kurie ne tik pristatys savo veiklą, bet ir atveš šarvuotį, įvairią ginkluotę, specialiąsias priemones. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai demonstruos naujausius policijos automobilius. Atvirų durų dienos dalyviai taip pat turės galimybę išbandyti rankos taiklumą, aplankę šaudymo simuliatorių, pasidaryti savo pirštų antspaudus, pasižymėti savo asmeninius daiktus, daugiau sužinoti apie policijos rėmėjų veiklą.

LPM kolektyvas pažada įspūdingą programą.

Atvirų durų diena vyks 2019 m. balandžio 19 d., 10 val. Kauno r., Mastaičių k., Mokslo g. 2.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių