Quantcast

Liberalai nusprendė remti G. Nausėdos kandidatūrą

  • Teksto dydis:

LR Liberalų sąjūdžio (LS) valdyba po praėjusią savaitę vykusio posėdžio apsisprendė antrajame prezidento rinkimų ture remti kandidatą Gitaną Nausėdą. Tai portalui kauno.diena.lt patvirtino LS narė, Seimo opozicijos lyderė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Po pirmojo prezidento rinkimų turo partijos valdyba surengė partijos narių apklausą. Paaiškėjo, kad didžioji dalis partiečių palaiko G.Nausėdą“, – konstatavo V.Čmilytė-Nielsen. Anot jos, praėjusią savaitę vykusiame LS valdybos posėdyje buvo apsikeista nuomonėmis, o artimiausiu metu partijos lyderis Eugenijus Gentvilas išplatins oficialų pranešimą apie liberalų pasirinkimą.

„Partijos valdyba, skyrių pirmininkai, kiti partijos nariai labai aukštai vertina abu kandidatus į prezidentus. Vis tik G.Nausėda yra vertinamas kaip labiausiai vienijantis tautą, kuris tęs Valdo Adamkaus prezidentavimo modelį“, – liberalų pasirinkimo motyvus išdėstė V.Čmilytė-Nielsen. Nuo išsamesnių komentarų politikė sakė norinti susilaikyti. Kaip Seimo opozicijos lyderė ji pastebėjo, kad abu kandidatai, patekę į antrąjį prezidento rinkimų turą, yra opozicijos kandidatai.

Anot V.Čmilytės-Nielsen, diskusijos tarp partijos narių, ką remti prezidento rinkimuose vyko ir prieš pirmąjį turą. Politikės teigimu, pirmajame ture liberalai rėmė ir G.Nausėdą, ir I.Šimonytę. „Pirmojo turo rezultatai mums buvo palankūs, džiaugiamės jais“, – pridūrė Seimo opozicijos lyderė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ricardas

Ricardas portretas
Kam Lietuvai isvis reikalingas prezidentas ale salies veidas-atstovas uzsieniui,juk galiu prezidentas neturi kaip valstybes vadovas tik priimti ar atleisti prokurorus ir susitikimai su atvykstanciais sveciais...!!!

Ernestas

Ernestas portretas
Žmonės, nebūkit naivūs...negi E.Masiulio istorija jūsų nepamokė- jei sockomunistai-liberalai už Gitaną ( jau vien su tokiu vardu nepadoru atstovaut Lietuvą), tai aš- tik už INGRIDĄ ŠIMONYTĘ !

kauniete

kauniete portretas
nu stai visa KGB armija karininko VIKTORO CMIL DUKRA VIKTORIJA CIMILYTE PAZIUREKIT KOKIE JIE VIENYNGI VIENI KITUS REME vieni kitiem padeda kad toliau valdytu ir plestu sunauja o ta vargana sunauja issizioja klauso kalbu is balkonelio ir bega is savo tevynes nes lietuva jiems nepriklauso tai ju paciu sukurtas rojus lansbergiukui jo vaikam kubiliui juknevicienei degutienei vasiliauskui gentvilui degutienei andriukaiciui paksui majauskiukui sakalienei tik ne jusu vaikam
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių