Quantcast

„Laisvės piknikas“: diskusijoje laiku pasirodė tik vienas kandidatas į prezidentus

Šeštadienį nuo pat ryto apniukęs dangus ir prapliupęs lietus nesumaišė Nemuno saloje prasidėjusio „Laisvės pikniko“ planų.

Į pirmąją diskusiją, kurioje turėjo pasirodyti kandidatai į Prezidento postą, susirinko pilna palapinė žmonių, netilpusi minia buriavosi lauke.

„Pradėsiu nuo blogų naujienų“, – diskusiją pradėjo jos moderatorius žurnalistas Andrius Tapinas. Iš planavusių atvykti penkių kandidatų – Aušros Maldeikienės, Naglio Puteikio, Žygimanto Pavilionio, Petro Auštrevičiaus ir Valentino Mazūronio – atvažiavo tik N.Puteikis.

„P. Auštrevičius labai atsiprašė savo rinkėjų. Reziumuoju: šiandien jaučiasi blogai. Prezidentai irgi apsinuodija“, – dviprasmiškai užsiminė A.Tapinas, sukėlęs publikos juoką.

P. Auštrevičius labai atsiprašė savo rinkėjų. Reziumuoju: šiandien jaučiasi blogai. Prezidentai irgi apsinuodija.

Anot jo, netikėtai atsisakė ir A.Maldeikienė, su kuria buvo sutarta iš anksto: „Sakė dėl penkių žmonių nevažiuos. Kiekvienas pasirenka savo“. 

Europarlamentaras V.Mazūronis užtruko Briuselyje, o tuo metu Ž. Pavilionis įstrigo Varšuvoje ir diskusijos pradžioje buvo ką tik nusileidęs Vilniaus oro uoste. Nors ir vėluodamas, politikas žadėjo trūks plyš atvykti į Kauną. Ir po pusvalandžio jau buvo „Laisvės pikniko“ palapinėje.

„Tai kiek spaudėte?“, – Ž.Pavilionio paklausė A.Tapinas. „Baisu prisipažinti, bet 160“, – atsakė politikas. "Tai gal ir nereikėjo prisipažinti", - juokėsi A.Tapinas.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Diskusijoje dominavo jauni veidai, daug klausimų politikams uždavinėjo jaunimas. Vyravo klausimai apie emigraciją, santykius su Rusija, pabėgėlių politiką ir mokesčių reformas. Be žmonių diskusijoje dalyvavo bent du šunys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
DALIĄ - MAGNOLIJĄ UŽ GROTŲ!

Anonimas

Anonimas portretas
Tas tas tapinas gi rusijos zydas ir daug ju I LRT sulinde laksto po pasauli kur kokia kekse pakalbina o viskas is mokesciu moketoju kisenes isganiot visa ta zidina

komentatoriui "čia tai nustebino!"

komentatoriui "čia tai nustebino!" portretas
O Skverneliui gal patronas neleido pasisakyt?Nors visiems aišku,kad jis kandidatuos į prezidentus.Agropromui reikia kišeninio prezidento.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių