Quantcast

„Laisvės kelias“ Kaune: gyvoji grandinė – nuo Soboro iki pat Rotušės

  • Teksto dydis:

„Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ kartu su Kauno miesto savivaldybe bei kultūros organizacijomis ir bendruomenėmis, kviečia, minint Baltijos kelio 31-ąsias metines, „Laisvės kelio“ iniciatyvą gyvąja grandine pratęsti Kaune.

Kultūros misija neapsiriboja vien menine raiška – tai jėga, ne kartą žmones įkvėpusi laisvės ir pamatinių vertybių siekiui. Todėl, neturinčius galimybės nuvykti į sostinę Kauno miesto ir rajono gyventojus, „Kaunas 2022“ kviečia istorinę Baltijos kelio dieną – rugpjūčio 23-iąją, 19 val. ateiti į pačią Kauno širdį – Laisvės alėją. Gyvąja grandine susijungę nuo Soboro (Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios) iki pat Rotušės, paminėsime Baltijos kelią ir išreikšime palaikymą Europos vertybėms, kartu švęsime pilietiškumą, kaip bendruomenę vienijančią jėgą.

„Laisvės kelio“ grandinę sudarys devyni sektoriai, apimantys visą Laivės alėją ir senamiestį nuo Soboro iki Rotušės. Norinčius dalyvauti šioje iniciatyvoje prašome registruotis čia. Sektoriui užsipildžius, registracijoje jo nebesimatys.

„Laisvės kelias“ Kaune bus organizuojamas, laikantis visų saugumo reikalavimų: dalyvius primygtinai raginame dėvėti kaukes, laikytis saugaus ištiestų rankų atstumo, su savimi turėti dezinfekcinio skysčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žanas

Žanas portretas
Tai per laisve iki rotušės nebrangiai kainuos, jei dar bomžus ir alkanus studentus patemt tsi išvis išeina papigiai

Bulbiašenka 'peressal', kaip sakoma rusiškai

Bulbiašenka 'peressal', kaip sakoma rusiškai portretas
Gudija greitai i Siaures Koreja supanase, Vakaru turistai vaziuos, kaip i S. Koreja, paskutines komunistines diktaturos pasiziureti. Gudai spirs Bulbiašenka lauk, tai atsikveps, bet kada?

Molotovo okupacija

Molotovo okupacija portretas
Balt kelio veluavos buvo su juodais kaspinais
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių