Quantcast

Iš laikinojo į nuolatinį: administracijos direktoriumi paskirtas T. Metelionis

Kauno miesto taryba savivaldybės administracijos direktoriumi paskyrė Tadą Metelionį. Prieš tai jis į šias pareigas buvo paskirtas laikinai. T.Metelionis pakeitė į skandalą dėl galimai paimto kyšio įsivėlusį ir ir dėl to iš pareigų nušalintą Vilių Šiliauską.

Praėjusiame tarybos posėdyje T.Metelionis buvo paskirtas laikinuoju administracijos vadovu. Dabar, gavus visas reikiamas pažymas, jis paskirtas nuolatiniu direktoriumi ir jam pavestos visos standartinės administracijos direktoriaus funkcijos.

T.Metelionis seniau ėjo direktoriaus pavaduotojo pareigas. Prieš paaukštinant jį pareigose, pagal procedūrą, taryba pirmiau balsavo dėl jo atleidimo iš pavaduotojo pozicijos, vėliau buvo surengtas dar vienas balsavimas dėl T.Metelionio skyrimo administracijos direktoriumi.

Už T.Metelionio skyrimą administracijos direktoriumi balsavo 28 tarybos nariai, penki susilaikė.

Kol kas viena pavaduotojo vieta lieka laisva. Iš pradžių siūlyta į šias pareigas skirti Gedeminą Barčauską. Tačiau iki šio posėdžio nebuvo gautos visos reikiamos pažymos, todėl klausimas atidėtas iki kito mėnesio. G.Barčauskas savivaldybės koridorius gerai žino. Jis eina Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjo pavaduotojo pareigas.

Primename, kad pokyčių Kauno miesto savivaldybėje prireikė po to, kai buvęs administracijos direktorius V.Šiliauskas įklimpo į kyšininkavimo skandalą. Teisėsauga įtaria, kad V.Šiliauskas iš „Autokaustos“ vadovo Juozo Kriaučiūno galėjo apimti 140 tūkst. eurų kyšį. Kol vyksta teisminis procesas, V.Šiliauskas toliau eiti pareigų negali. Jis taip pat buvo pašalintas ir iš visuomeninio komiteto „Vieningas Kaunas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanit Poviliukas

Sanit Poviliukas  portretas
.>>> tai kad buna ir viduj prie akyiu klinekos aikstelei keletas masiniuku ,kiek vaziavau tai net pigiau negu su tais kur prie aikstes stovy

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Kauno miesto savivaldybė kai administracijos vienetas, pasižymi pedofilijos bylomis, šį prievartautojai būna iš žemaitijos kai kuiliai lipantys, o viešinu pedofilą Gintautas Žaliagiris. Vienetas kai visą Lietuvą planavo nusagstyti mažais atsparos taškais kuriuose budėtų ne po daug išdavikų-žvalgų, paruoštų idealistų, ne tik kautis, bet informuoti, kurstyti tautą apie vidaus ir pasaulio įvykius, žiūrėti, kad kurstyta Velnio išpažinimui tauta, žinotų ją gina kai kovoja prieš Velniofikaciją, teisybės savivaliavimą ir visokias žmonėms nuoskriaudas prieš teisybę, kad nepalūžtų Velnio išpažinimas, kovoje su gėriu dėl laisvės ir joje rusentų nepriklausomybės ugnis. Sukilėlių 161 Velnio ištva, auką vilioja. Lietuvos Respublikos karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Všį Ernmar Respublika.

bobute

bobute portretas
GAL isakyma duos kad pastatytu taxi sustojimo zenkla prie Kauno kliniku akiu isejimo ,nes kartais sunku rasti kuom parvaziuot ,yra juk senjoru kurie nesinaudoja mobyliais tel
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių