Quantcast

L. Stankūnaitė – vėl Lietuvoje, ją tebelydi ta pati apsauga

Šiandien Alytuje pasirodė valstybės saugoma ir, kaip teigiama, užsienyje su dukra gyvenanti  Laimutė Stankūnaitė. Ji atvyko į Laimutės ir Vytauto Andriaus Kedžių bei Audronės Skučienės bylos Alytaus rajono apylinkės teismo posėdį.

Iškviesti liudyti L. Stankūnaitę prieš mėnesį vykusiame paskutiniame posėdyje reikalavo garliaviškių advokatas.

L. Kedienė pasakojo į teismą atvykusi kelios minutės prieš posėdį – apie 9.30 val. Tuomet L. Stankūnaitės dar nesimatė. 

Ar L. Kedienė tikėjosi, kad jos anūkės mama pasirodys? "Žinote, kalbama, kad ji gyvena Latvijoje. Tai kas jai yra iš taip arti atvažiuoti?" – klausė moteris. Buvusi jos sūnaus Drąsiaus Kedžio gyvenimo draugė, anot moters, atrodė truputį pasikeitusi.

"Plaukai jos lyg kitokie. Bet žinote, aš į jos veidą nežiūrėjau. Negalėjau prisiversti. Net ir šį kartą teisme ji grynai melavo", – skundėsi L. Kedienė.

Ji pasakojo, kad L. Stankūnaitę į teismą atlydėjo du apsaugos darbuotojai. "Tie patys, kaip ir anksčiau. Viršininkas ir dar kitas toks", – bandė nusakyti moteris. L. Kedienės manymu, L. Stankūnaitė teisme užtruko 20-30 min.  

L. Stankūnaitę nuo žiniasklaidos saugojo ir gausios policijos pajėgos. 

Šiame posėdyje buvo tikslinami rašytiniai įrodymai. Kitas teismo posėdis numatytas kitų metų sausio pabaigoje.

Kedžiai kaltinami pernai kovo 23 d. savo namuose Garliavoje trukdę antstolei Sonatai Vaicekauskienei įvykdyti teismo sprendimą grąžinti dukrą motinai L.Stankūnaitei. A.Skučienė dar kaltinama ir dėl pasipriešinimo Kriminalinės policijos biuro darbuotojams. 

Rugpjūtį L. Stankūnaitė, kaip teigiama, persikėlė gyventi į užsienį. Ten ji turėtų gyventi prisidengusi kita pavarde ir su nauja biografija. Kaip šiuo metu sekasi jos mažametei dukrai, nėra žinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kad ji jokiam uzsieni negyvena, bukit ramus;))) lietuvoj ji yra

www

www portretas
visi norejo /laisves/ tai dabar ja turi ir daro kiekvienas ka ismano tai naujos rusies /laisve/...komunistinio kapitalizmo /nuzmogejusi/...

ir

ir  portretas
NUO KO GI JĄ SAUGO?KAS JI,AR PREZIDENTĖ?O GAL BIJO,KAD KO NEIŠPLEPĖTŲ?
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių