Quantcast

Kviečia dalintis gerumu: kauniečiai, padovanokite daiktus tiems, kuriems jų labiausiai trūksta

  • Teksto dydis:

„Gerumu galima dalintis ne tik per didžiąsias metų šventes!“ – rašo Kauno miesto savivaldybė ir kviečia kauniečius daiktams suteikti antrą gyvenimą tų rankose, kuriems jų labiausiai reikia.

„Kauniečiai, kviečiame suteikti naujus namus nebereikalingiems, tačiau tinkamiems naudoti daiktams ir padovanoti juos tiems, kuriems jų tikrai labai reikia. Kauno socialinių paslaugų centre visada laukiami tvarkingi ir švarūs drabužiai, patalynė, rankšluosčiai, užvalkalai, užtiesalai bei tinkami naudoti namų ar virtuvės apyvokos daiktai“, – rašoma savivaldybės pranešime.

Visiems tiems, kurie aplanko šį centrą ir prisiglaudžia vienai ar kelioms naktims, jūsų gerumas labai reikalingas.

Socialiniai darbuotojai bus tarpininkais tarp jūsų dovanų ir žmonių, patekusių į krizines situacijas: praradusių darbą, nukentėjusių nuo gaisro, ištiktų benamystės, susidūrusių su priklausomybėmis ir kitomis negandomis. „Visiems tiems, kurie aplanko šį centrą ir prisiglaudžia vienai ar kelioms naktims, jūsų gerumas labai reikalingas. Kadangi socialiniai darbuotojai jūsų lauknešėlius tik perduos nelaimės ištiktiems žmonėms, prašome, kad daiktai jau iš karto būtų paruošti naudojimui“, – informuoja Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Daugiau informacijos apie daiktų dovanojimą gali suteikti Laikino apgyvendinimo skyriaus vedėja Neringa Gudėnaitė el. paštu n.gudenaite@kaunospc.lt arba telefonu  8 37 408087.



NAUJAUSI KOMENTARAI

padovanokit

padovanokit portretas
paspirtuka-su pasedusiais akumais nesiulyt ir tissot laikrodi,nes tas ismanusis nesamones rodo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių