Quantcast

Kovo 11-osios proga Kauno dramos teatras gavo istoriją menančių dovanų

  • Teksto dydis:

Artėjant Kovo 11-osios trisdešimtmečiui, Nacionalinis Kauno dramos teatras sulaukė ypatingų dovanų. Teatro gerbėja padovanojo kunigaikščių atvaizdus, kurie papuošė teatro fojė.

Nacionalinio Kauno dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotraukomis ir padėka už dovanas. Jos ypač tinka dabartiniame kontekste, kai lietuviai gyvena nepriklausomybės šventės dvasia ir vis labiau domisi Lietuvos istorija.

„Nacionalinis Kauno dramos teatras, pasitikdamas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-metį, pasipuošė ponios Nerijos Kasparas dovanotais Lietuvos Didžiųjų Kunigaikščių Mindaugo, Gedimino, Algirdo, Kęstučio ir Vytauto bareljefais. Teatro bendruomenės vardu nuoširdus „Ačiū“ p. Nerijai“, – rašė E.Stancikas.

Jis pridūrė, jog laisvė visus įkvepia prasmingai kūrybai ir dar kartą pasveikino su artėjančia Kovo 11-osios švente. „Su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-uoju pavasariu!“, – pridūrė Nacionalinio Kauno dramos teatro vadovas.

Kaip matyti iš nuotraukų, padovanoti bareljefai jau atrado vietą Kauno teatre. Tvarkingai sukabinti kunigaikščiai pasitiks teatro mėgėjus prieš kone beveik kiekvieną spektaklį ir dar labiau paskatins pasidomėti sava istorija.

Šventinę nuotaiką teatre kurs ne tik kunigaikščiai, bet ir iš Laisvės alėjos pusės, ant pagrindinio teatro pastato fasado išskleista milžiniška Lietuvos trispalvė. Ji buvo iškelta dar prieš Vasario 16-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chorus

chorus portretas
Ar tam klubui tas aktualu?

Pilietis

Pilietis portretas
Neikite,nesiburkite kovo 11 diena ir kitomis dienomis, saugokite save.Nesigundykite visokiais siūlomsis "malonumais ".Nepamirškite ivykio nuo kurio neapsaugotas nei vienas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių