Quantcast

Kova su COVID-19 sutelkė Kauno rajono bendruomenę: aukoja ir lėšas ir priemones

  • Teksto dydis:

Kova su COVID-19 sutelkė Kauno rajono bendruomenę: seniūnijose kuriasi savitarpio pagalbos grupės, verslo įmonės ir pavieniai asmenys dovanoja apsaugos priemonių, ūkininkai ir maitinimo įmonės globoja medikus, daugiavaikes arba nepasiturinčias šeimas.

Pirmadienį UAB "KTD Group" vadovas Giedrius Jocius ir Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius pasirašė perdavimo aktą, patvirtinantį, kad ši įmonė padovanojo 2 tūkst. respiratorių už 4 tūkst. eurų sumą. Smiltynų kaime įsikūrusi "KTD Group" tiesia kelius, beveik visi jos darbuotojai yra Kauno rajono gyventojai.

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas nuoširdžiai dėkoja už kilnius poelgius, pilietines iniciatyvas ir nesavanaudišką pagalbą karantino metu.

– Paaukojo lėšų apsaugos priemonėms įsigyti: UAB "Vilkijos ūkis" direktorius Česlovas Tallat-Kelpša, ŽŪB "Minkuva", "Fredos" labdaros ir paramos fondas, UAB Kauno LEZ infrastruktūra, Brigita Jurkienė.

– Ramučių bendruomenės centro "Mūsų teisė" pirmininkė Greta Varnaitė-Venskienė inicijavo Kauno klinikų ir Kauno klinikinės ligoninės Infekcijų skyriaus aprūpinimą dezinfekciniu skysčiu. Taip pat padėjo Kauno klinikinei ligoninei pastatyti 26 apsaugines palapines. Darbus finansavo UAB "Starna".

– UAB "Helvina" generalinis direktorius Rolandas Paulauskas padovanojo 100 apsauginių kombinezonų ir 100 kaukių.

– UAB "VetMarket" padėjo įsigyti 300 apsauginių kombinezonų, pirštinių, kitų priemonių. Ačiū įmonės direktoriui Andriui Juciui ir Tiekimo ir logistikos vadovei Editai Drazdauskienei.

– Ačiū L. ir S.Sadauskų sodybos direktorei Monikai Sadauskaitei-Pocei, pasiūliusiai puikias sąlygas saviizoliacijai.

– "KG Group" padėjo apsirūpinti dideliu kiekiu dezinfekcinio skysčio. Ačiū vadovui Tautvydui Barščiui.

– Kauno rajono neįgaliųjų draugija neatlygintinai siuva apsaugines kaukes, AB "Pakaita" padovanojo medžiagos kaukėms gaminti, UAB "Audimas" gumos.

– "GB Projektai" vadovas Simonas Mykolaitis parūpino apie 170 FFP2 tipo kaukių.

– UAB "Baltic Refrigeration group" vadovas Evaldas Kvederis dovanojo 500 KN95 respiratorių.

– UAB "Akvatera" dovanojo imunitetą stiprinančių ir nuo virusų saugančių eterinių aliejų, purškiklių.

– UAB KIKA skyrė 30 komplektų vaistinėlių.

– Ramučių šeimos restoranas DU su Daiva Čapkauskiene nemokamai teikia maistą medikams.

– Edvardas ir Dalia Abukauskai Socialinių paslaugų centrui dovanojo penkias dėžes raugintų agurkų.

– UAB "Vilkijos prekyba" padovanojo 100 veido kaukių.

– Ernesto Kalinsko UAB "Vedela" dovanojo šešiolika dėžių vienkartinių pirštinių ir du kombinezonus.

– Ežerėlio kultūros centro kapelos "Samanėlė" vadovas Remigijus Marma ir Ramučių verslininkas Ramūnas Buinevičius padovanojo po keliasdešimt medicininių kaukių ir respiratorių.

– Ernesto Kalinsko UAB "Vedela" dovanojo šešiolika dėžių vienkartinių pirštinių ir du kombinezonus.

– Piliuonoje įsikūrusi UAB "Cosmoway" padėjo įsigyti dezinfekcinių priemonių.

– Verslininkas Mantas Jaruševičius (įmonė "011") padovanojo 1 700 porų, Vaidotas Pranckietis 1 000 porų guminių pirštinių.

– Kepyklėlė "Prezo" padovanojo kepinių Kauno rajono Socialinių paslaugų centro Vaikų dienos centrą lankantiems vaikams.

– Garliaviškis Saulius Orlavičius socialiai remtinoms šeimoms padovanojo 720 kiaušinių.

– AB "Kauno tiltai" paskolino kelio ženklus Garliavos karščiavimo klinikai, o ir UAB "Kauno keliai" – Domeikavos patikros punktui įrengti.

– Taip pat Kauno rajono meras dėkoja Vytauto Žymančiaus vadovaujamiems šauliams, Kauno rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams gelbėtojams, socialiniams darbuotojams, savanoriams ir atsiprašo, jei kažko nepaminėjo.


Kontaktai:

Siūlymus dėl apsaugos priemonių siųsti Agnei Keturakytei, agne.keturakyte@krs.lt; tel. 8 650 27 811.

Paramos lėšoms pervesti Kauno r. savivaldybės 188756386, a/s LT544010042502687292, Luminor Bank AS, Lietuvos skyrius. Derinti su Rūta Kondratavičiene, e.p. ruta.kondrataviciene@krs.lt, tel. 8 647 28 065.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tse

tse portretas
Tai reiktų suprast, kad pakaunėje didžiausia debilų koncentracija, nes aukoja ir taip reikalingus resursus, kai tuo tarpu sūkos kurie tai ir turėtų daryt su pinigais subines valosi.

Krabajoshaitis

Krabajoshaitis portretas
plykis oligarchas ,is viciunu idomu kiek paaukojo ? Kauniechiu isrinktasis prie Nevezio dvare nuo koronos slepiasi ,nesirodo - kaip kimas is siaures korejos !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių