Quantcast

Klastingo laiptų barjero neliko: slidžios plytelės pakeistos, pastatyti turėklai

Kauniečiai, mėgstantys apsilankyti  Panemunės šile, nudžiugo.  Už Trijų mergelių tilto į šilą vedantys laiptai, anksčiau gąsdinę net  keliomis labai slidžiomis plytelėmis, sutvarkyti.

Sausio pabaigoje portalas kauno.diena.lt rašė, kad kai kurios laiptų pakopos padengtos labai slidžiomis plytelėmis, todėl kyla didelis pavojus, kad žmonės gali paslysti ir nugarmėti nuo laiptų. Tada laiptai buvo be turėklų.

Savivaldybė greitai pasirūpino, kad prie laiptų atsirastų turėklai, o slidžios plytelės būtų išimtos ir pakeistos naujomis. Tuo džiaugiasi su mūsų portalu susisiekę kauniečiai.

Dabar žmonės drąsiai lipa laiptais.

„Sekmadienį nutarėme pasivaikščioti  Panemunės šile. Praėję Trijų mergelių tiltą, pastebėjome, kad  šalia esantys  laiptai jau yra su turėklais.  Laiptais žengėme atsargiai, nes anksčiau matėme ir blizgančių, slidžių plytelių. Nulipę laiptais, pamatėme, kad jų nebėra. Visi laiptai sutvarkyti, nebeliko ir aptrupėjusių  pakopų“, - pasakojo  savaitgalį šile su šeima apsilankęs kaunietis Vidas.

Dabar už Trijų mergelių tilto esantys laiptai tvarkingi ir neslidūs. Tuo vakar įsitikinau ir pats.  

Šią žiemą, kai nebuvo turėklų, kauniečiai vengdavo jais lipti - dauguma rinkdavosi aplinkinį kelią, laiptais keliaudavo vos vienas kitas žmogus. Atsiradus turėklams, Panemunės šilo lankytojai drąsiai lipa anksčiau gąsdinusiais laiptais.

Taip bauginančiai laiptai atrodė anksčiau.

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: laiptaiPanemunės šilasTrijų mergelių tiltasturėklaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
įdomiai gyvenam , eiliniai žmoneliai turi nurodyt trūkumus toms institucijoms, kurie už darbą ima pinigus ir nemažus .tai kyla klausimas- kokia tų darbuotojų kvalifikacija IR ELEMEN TARIAUSIAS SUPRATIMAS? peršasi atsakymas, kad dirbama neatsakingai, atmestinai, kuo mežesnėmis sąnaudomis, kad liktų daugiau pelno ir nori apžioti kuo daugiau darbų, kad lėktų kiton vieton ir vėl atmestinai dirbtų toliau, nes žino, kad niekas iš savivaldybės jų darbo nekontroliuoja...pasidairykit aplinkui, kiek broko išlenda, tvarkant šaligatvius, įrenginėjant aikšteles prie mokyklų ir t.t. graudu, bet faktas , kieno pareiga reikalauti kokybės?kodėl jie neatlieka savo funkcijų?

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo tie laiptai grazus? Elementarus. Nereikia imantrumo, uztenka paprastumo ir tvirtumo.

BUTU SAUNIAU,KAD ATSIRASTU IDOMIU SPRENDIMU

BUTU SAUNIAU,KAD ATSIRASTU IDOMIU SPRENDIMU portretas
KOKIE GRAZUS LAIPTAI,O JEI BUTU TUREKLUS ISRAITE IDOMIOMIS FIGUROMIS,TAI IS VIS PASAKISKA BUTU.kO TRUKSTA KAUNO MIESTUI,TAI TIK IVAIROVES..,KAZKAIP ISEITI IS PAPRASTUMO,PILKUMO,RUTINOS,O NAUJOVISKUS DIZAINUS,KAS DUOTU SARMO MIESTUI IR NAUJOVISKUMO,JAUNATVISKUMO,
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių