Quantcast

Degalai – beveik už ačiū: kuro užsipylusiems vairuotojams – puiki žinia

  • Teksto dydis:

Socialiniai tinklai ošia dėl vakar užfiksuotos klaidos degalinių tinkle „Circle K“. Kuro tuomet spėjusiems užsipilti vairuotojams, anot degalinių atstovo, kainų skirtumo sumokėti nereikės.

Pasidalytame Kaune, P. Baršausko g. prie Kauno technologijos universiteto (KTU) filmuotame vaizdelyje matyti, kad litras degalų kainavo vos 0,02 euro. Tačiau kai kurie spėjo, kad nebuvo jokios klaidos, kad tai buvo akcija datos ir laiko skaičių sutapimo proga, kai išmušė 2022 02 22 22.22 val.

„Kas dar spėjot „Circle K“ akcija pasinaudoti benzino?“ – klausė vaizdo autorius. 

Vienas komentatorių papildė, kad tokios kainos buvo ir Taikos prospekte Kaune. Kitas internautas patikino, kad tokios kainos trumpam buvo visame šiame tinkle.

„Uždarė visas kasas, kas spėjo prisipilt ir susimokėt – pasisekė. Kaune, Vilniuj, Jonavoj, visose „Circle K“ buvo tas pats“, –  rašė Tautgirdas. 

Justui buvo sunku patikėti: „Čia kaina atsiskaitant bitkoinais?“

Netrukus pasipylė svarstymai dėl didelių degalų kainų pagrįstumo, antkainių ir pelnų. „Pasirodo, kai nori gali... Tai čia kiek procentų pelno jie turi?“ – smalsavo Vaidas.

„Facebook“ grupės „Viskas apie automobilius“ vaizdo įrašas.

Vieni komentatoriai buvo įsitikinę, kad visi, kurie džiaugiasi pigiau įsipylę kuro, vis tiek turės primokėti skirtumą, kiti mano, kad nuostoliai bus išieškoti iš degalinės darbuotojo, jeigu visa tai buvo dėl klaidingai į sistemą įvestos kainos. 

„Circle K Lietuva“ Degalų kategorijos vadovas Rokas Laurinavičius portalui kauno.diena.lt teigė, kad didžiojoje dalyje „Circle K Lietuva“ degalinių šią naktį buvo įsivėlusi techninė klaida degalų kainų peržiūros procese.

Ši techninė klaida yra mūsų atsakomybė, todėl jos padarinius priimame kaip mūsų pačių nuostolius – tuo metu kuro užsipylusiems mūsų klientams, kurie buvo maloniai nustebinti, kainų skirtumo sumokėti nereikės.

„Didžiojoje dalyje „Circle K Lietuva“ degalinių šią naktį buvo įsivėlusi techninė klaida degalų kainų peržiūros procese. Dėl šios priežasties benzino kaina vienu metu siekė vos 2 euro centus. Tačiau nakties metu degalų pardavimų apimtys nėra didelės, o veiksmų buvo imtasi per 10 minučių, prekyba atnaujinta per mažiau nei valandą. Ši techninė klaida yra mūsų atsakomybė, todėl jos padarinius priimame kaip mūsų pačių nuostolius. Galime tik pasidžiaugti tuo metu benzino užsipylusiais mūsų klientais, kuriuos išties maloniai nustebinome. Visgi, artimiausiu metu tokių akcijų kartoti neplanuojame. Šiuo metu dar tiksliname, kiek per minėtą valandą litrų benzino buvo įsipilta ir kiek vairuotojų įsigijo benzino už keliasdešimtkart mažesnę kainą“, – teigė degalinių tinklo atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
Tai ant ko jie tą kurą „UŽSIPYLĖ“, ant stogo, ar ant galvos? Aš tai ĮSIPILU, arba PRISIPILU į baką. Gėda „Kaunasskij den“ redaktoriui, reikėjo rašyti „zapravilsia“ - togda vsio pravilno.

Jans

Jans portretas
Tai ir taip brangausiai pardavinėjant degalinė, didžiausia apetitą turinti tai ką truputį isipylė keli pigiai tai nieko nejaučia degaline

Čia Mindė

Čia Mindė  portretas
Partizaninis marketingas arba reklama pusdykiai
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių