Quantcast

Žinia vairuotojams: Kęstučio gatve galės važiuoti ne visi

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė dvi žinias dėl Kęstučio gatvės remonto darbų.

„Turime gerą ir šiek tiek ne tokią gerą žinią. Pradedame nuo gerosios: nemažai nervų kainavę Kęstučio gatvės remonto darbai jau visai ties finišo tiesiąja – prasideda asfalto dangos klojimas. Toji kiek keblesnė žinia: dar prireiks šiek tiek vairuotojų kantrybės ir šią savaitę, nuo trečiadienio iki šeštadienio, teks rinktis alternatyvius maršrutus, nes automobilių eismas čia bus uždarytas“, – informavo Kauno savivaldybė.

Miesto savivaldybės atstovai patikslino, jog Kęstučio gatvėje eismas bus ribojamas ne visiems. Nuo trečiadienio iki šeštadienio gatve galės važiuoti viešasis transportas. Taip pat eismas nebus užvertas gyventojams. Tiesa, net ir jiems gali tekti palaukti, nes jiems eismo ribojimai bus taikomi pagal tuo metu atliekamus darbus t.y., kad gali būti, jog gatvė gyventojams nebus ištisai atvira, o jie sugrįžti į namus galės tam tikru metu. Be to, nurodoma, kad sankryžos su Kęstučio gatve nebus uždarytos ir važiuojant Maironio, M.Mickevičiaus ar Gedimino gatvėmis, automobiliams bus leidžiama kirsti šiuo metu remontuojamą Kęstučio gatvę.

Specialistai pažymėjo, jog automobilių eismas Kęstučio gatvėje bus ribojamas tam, kad kelininkai galėtų laisviau pakloti asfalto dangą. Tam, kad nesusidarytų spūsčių, rekomenduojama iki savaitgalio aplenkti Kęstučio gatvę ir rinktis kitus maršrutus.

Primename, kad aktyvūs remonto darbai Kęstučio gatvėje užvirė birželį. 

Visus Kęstučio gatvės tvarkymo darbus planuojama baigti iki šių metų pabaigos. Skaičiuojama, kad visas šios gatvės remontas atsieis apie 1,6 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sugulove

sugulove portretas
Visi mato kap KRABAS organizuoja mieste tvarka

Artas

Artas portretas
O ka tada veike iki birželio...Taip pat viskas atrodė, ... ir jau kelinta karta jau asfaltuoja. Ar taip pat kaip Čiurlionio gatvele, masinu stovėjimo aikštele po atnaujinimo per metus 5 kartus "remontavo" . Juokdariai planuoja, klounai vykdo.. Kitaip nesuprasi....

Krabui visai pasimaišė protelis ?

Krabui visai pasimaišė protelis ? portretas
Centras bus tik jo šeimynai ????
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių