Quantcast

„Kautra“ stabdo tarpmiestinio susisiekimo maršrutus

  • Teksto dydis:

Viena didžiausių šalyje susisiekimo bendrovių – Kaune įsikūrusi „Kautra“ keleivių nebevežios tarpmiestiniais maršrutais.

Tokie sprendimai priimti, anot L. Skardžiuko, nes griežtinamos keleivių vežimo sąlygos, be to, bus pratęstas karantinas, o jau dabar drastiškai sumažėję keleivių. „Praktiškai vežiojame orą“, – portalui kauno.diena.lt teigė „Kautros“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Priemiestiniai maršrutai paliekami, bet jais bus važiuojama kiek rečiau. 

„Jau šiandien gerokai mažiau važiuojame tarpmiestiniais maršrutais. Rytoj bus likusi dalis, o ketvirtadienį greičiausiai, jeigu ir liks vienas kitas kitas reisas, bus pavieniai reisai“, –komentavo „Kautros“ vadovas.

„Panašu, kad šią savaitę sustosime tarpmiestiniame susisiekime pilnumoje“, – teigė L. Skardžiukas. 

Daugelis, jeigu kam prireikia važiuoti toliau, sėda į savo automobilį ir važiuoja.

Dėl pokyčių, susijusių su priemiestiniais „Kautros“ maršrutais, gyventojai turi sekti bendrovės pateikiamus tvarkaraščius. „Juose galimi pakeitimai, bet didžiąja apimtimi važiuoja, regionas turės susisiekimą. O tarpmiestinis susisiekimas, matome, kad nebėra aktualu. Daugelis, jeigu kam prireikia važiuoti toliau, sėda į savo automobilį ir važiuoja“, – portalui kauno.diena.lt sakė L. Skardžiukas.

Vežėjai vėliau išplatintme pranešime spaudai nurodė, kad dėl nutrauktų reisų keleiviams pinigai už bilietus bus grąžinami įprasta tvarka. Pasak įmonės atstovų išankstinių bilietų šiuo metu yra parduota minimaliai.

“Prašome supratingumo iš keleivių, nes situacija tikrai neeilinė. Tikiu, kad kartu įveiksime šį virusą ir galėsime grįžti į įprastas vėžes”, - kalbėjo L. Skardžiukas.

Nurodoma, kad vykimas įmonės tarpmiestiniais maršrutais laikinai stabdomas iki karantino pabaigos. Įmonė toliau tęs keleivių pervežimą priemiestiniais maršrutais Kauno rajone, taip pat Klaipėdos, Alytaus, Druskininkų miestuose. Įmonės valdomos autobusų stotys Kaune, Alytuje, Prienuose, Vilkaviškyje toliau tęsia darbą.

„Kautros“ pateikiamais duomenimis, per metus tarpmiestiniais maršrutais Lietuvoje bendrovė vidutiniškai perveža beveik 6 milijonus keleivių, tarpmiestiniai autobusai per metus nuvažiuoja daugiau nei 10 milijonų kilometrų.

Įmonė iki šiol vežė keleivius 173 maršrutais Lietuvoje ir užsienyje. Įmonėje dirba virš 900 darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

partija

partija portretas
5 salyse nera karantino ir jokiu problemu...globalistu planuose rudeni sukelt vel virusa ir priverstinai vakcinuot visus.gal tai ir ivyks,bet be rudenio gali karantinas ir nesibaigt

Labai gerai

Labai gerai portretas
Gerai kad stabdo. Taip virusas is Klaipedos neatvaziuos i Vilniu, Taip nepaplis po kitus miestus.

Regina Budginaitė

Regina Budginaitė portretas
Tai palikite per dieną bent vieną reisą į Vilnių ir Klaipėdą
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių