Quantcast

Kauno vicemeras S. Kairys su žmona Deimante jau sūpuoja naujagimę

  • Teksto dydis:

Šiandien Kauno vicemero Simono Kairio šeimoje – džiugios naujienos. Neseniai Kairiene tapusi jo mylimoji Deimantė pagimdė pirmagimę.

„Ačiū Deimantei Kairienei už tokią dovaną artėjančio gimtadienio proga! Myliu tave!“ – socialiniame tinkle džiugių emocijų neslėpė laimingas tėvelis.

S. Kairys skelbia, kad pirmagimei jau išrinktas vardas.

„Amelija išvydo mus 12.48 val. Jos svoris – 3,689 kg, ūgis – 52 cm.“, – dalijasi informacija vicemeras ir nepamiršta padėkoti Krikščioniškųjų gimdymo namų kolektyvui už sklandų dukrytės atvedimą į šį pasaulį.

Socialiniame tinkle netruko pasipilti sveikinimų ir džiaugsmingų palinkėjimų lavina.

„Kauno diena“ jau rašė, kad žinią apie gandrus, sukančius ratus virš poros namų, vicemero mylimoji pranešė pirmąją pavasario dieną.

„Stebuklo sulauksime pavasarį, balandžio mėnesį, bet niekada negali žinoti, kada kūdikėlis norės išvysti šį pasaulį“, – tuomet rašė moteris, kuri jau tada paminėjo, kad vaiko gimimas bus geriausia dovana Simonui, kuriam balandžio 19-ąją sueis 34 metai.

Portalas primena, kad praėjusią savaitę, balandžio 12 dieną, laiminga pora Kauno Rotušės aikštėje sumainė aukso žiedus. Į santuokos įteisinimo ceremoniją atvyko tik liudininkai: Domas Sirgedas ir Edita Drazdauskienė. Nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Kairiene.

Tuomet paklausus, kodėl pasirinkta būtent ši data, vyras neslėpė, kad viskas įvyko per daug nesiruošiant ir neplanuojant. S. Kairys atviravo, kad didžiąją šventę dar tikrai surengs. Joje dalyvaus visi artimieji, šeimos nariai ir draugai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O kur pakeltas NYKŠTYS?

Anonimas

Anonimas portretas
Mūsų rinkiminėje apygardoje Kalniečių Nr.15 vis bando į Seimą laimėti. Didžiausi plakatai. Per praeitus rinkimus net ir po butus vaikščiojo.

medikas

medikas portretas
Grazu,aisku,grazu. Tegu auga sveiki. Ir uzauga padorus laimingi pilieciai. Taciau tikrai neverta skalambinti varpais,tuo labiau,kad gimdo ,praejus dienai,kitai,po vestuviu. Kergiasi metu metus ,pasikeisdami,keisdami partnerius,"iesko". Darykit kaip ir ka norit ,nors ir viesai gatveje,jei jums padoru,bet reklamuotis vargu ar grazu. Duok Dieve,kad vaikeliai nesektu tevu pavyzdziu,nes ateity mergytes gali gimti jau be hymen.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių