Quantcast

Nuspręsta: Ledo rūmams bus ieškoma koncesininko

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybės taryba antradienio posėdyje nusprendė ieškoti koncesininko Ledo rūmams.

Kaip nurodyta tarybos sprendime, ilgiausias koncesijos sutarties galiojimo laikotarpis siektų 15 metų.

Koncesininko ieškoma užvėrus rūmuose veikusį vakcinavimo centrą. Planuojama, kad čiuožimo profesionalams ir mėgėjams rūmai bus atverti pavasarį.

Kol ieškoma koncesininko, sutartis dėl komplekso nuomos sudaryta su „Kauno arena“, valdančia ir „Žalgirio“ areną Nemuno saloje.

Kaip skelbė savivaldybė, dabartinis nuomininkas veiklą vykdys mažiausiai iki 2023 metų birželio, kol koncesijos konkursas baigsis ir bus paskirtas naujasis pastato valdytojas.

Savivaldybės duomenimis, daugiafunkciame žiemos sporto komplekse yra apie 800 vietų žiūrovams, dvi ledo aikštės, kur gali vykti akmenslydžio, dailiojo ar greitojo čiuožimo treniruotės, nacionaliniai ir tarptautiniai turnyrai. Ledo rituliui yra pritaikytos erdvios rūbinės ir specialios sportininkų aprangų džiovyklos.

Planuojama, kad Ledo rūmai bus prieinami ir gyventojams, mėgstantiems pramogas ant pačiūžų. Pirmame aukšte taip pat numatytos patalpos parduotuvei ir kavinei.

Žiemos sporto rūmai, iškilę greta „Girstučio“ baseino, baigti statyti praėjusių metų sausį, tuomet dėl karantino ir veiklų ribojimo nuspręsta juos laikinai pritaikyti vakcinavimui nuo COVID-19.

Pagrindinis Kauno vakcinavimo centras veikė iki šių metų sausio vidurio. Nuo šiol gyventojų skiepijimas nuo COVID-19 vyks Kauno miesto poliklinikos padaliniuose bei privačiose sveikatos priežiūros įstaigose, o savaitgaliais – ir Kauno „Akropolyje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nereikia stebėtis

Nereikia stebėtis portretas
Ar kartais tu bralikuir tėvas oficialiai nevedęs?

Labai galvotas

Labai galvotas portretas
manau laimės du broliukai, abu ofcialiai neženoti?

juokas ima

juokas ima portretas
Kaune sprendžia ne taryba, bet viena "persona"... tai nemeluokit žmonėm.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių