Quantcast

Kauno savivaldybės valdininkai į Kalvariją negrįš

Kalvarijoje karjerą pradėję, o praėjusią kadenciją užtariant konservatoriams Kaune įtakingus postus užėmę valdininkai turės ieškoti naujo darbo, tačiau Kauno palikti nežada.

„Vadovai sprendžia, kaip jiems geriau dirbti. Ką aš galiu pakomentuoti?“, – paklaustas apie savivaldybės administracijos reformą į diskusijas nesileido Miesto plėtros departamento direktorius Remigijus Skilandis.

Jam ir dar šešių departamentų direktoriams dabar neramios dienos, mat tarybos komitetams jau pateikta reorganizacijos schema be šių pareigybių. Kol kas dar neaišku, kurie departamentų vadovai liks valdiškuose postuose, o kuriems teks ieškotis naujo darbo, mat atleidžiamiems valstybės tarnautojams turi būti pasiūlytos kitos pareigos.

Paklaustas, ar neketina grįžti į Kalvariją, kur ir pradėjo savo karjerą, R.Skilandis planų neatskleidė. „Kodėl turėčiau grįžti?“ – klausimu į klausimą atsakė Miesto plėtros departamento vadovas ir suskubo priminti, kad yra dirbęs ne tik Kalvarijoje, bet ir Kauno rajone. Nuo 2008-ųjų jis rūpinosi Kauno plėtra.

Paprašytas išvardyti svarbiausius per trejus metus nuveiktus darbus, R.Skilandis apibendrino: „Daug tų darbų įvairių buvo. Vien paraiškų Europos Sąjungos fondas daugiau kaip 60 pateikta. Pakeistas miesto bendrasis planas, o dabar vėl pateikta paraiška naujam bendrojo plano keitimui“.

Apie jo bendražygio iš Kalvarijos Jono Žališkevičiaus, vadovaujančio Miesto ūkio departamentui, nuopelnus sužinoti nepavyko. Pas administracijos direktorių pokalbiui kviestas J.Žališkevičius pirmadienį susirgo.

Nuo 2008 metų už miesto ūkį atsakingas departamento vadovas savivaldybėje įsiminė kaip paslaptingasis misteris X: tarybos nariai jo nuolat pasigesdavo posėdžiuose ir darbo vietoje. Tik administracijos moterys džiaugdavosi, kad departamentui vadovauja gražus vyras.

Pajutusi planuojamos reformos kvapą mėnesiui atostogų išėjo ir pastaruoju metu nemažai kritikos sulaukdavusi savivaldybės Turto departamento direktorė Virginija Žuromskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gasas

gasas portretas
Tegul visi kaimieciai is Kauno m. savivaldybes grizta i savo kaimus,zemes ukio kelti.Uztenka dykaduoniam sedeti ir bezdeti !!!

tik pradžia

tik pradžia portretas
tokia departamento direktore atleisti maža ,reikia pareikalauti atsakomybes ,už pastatytus popierinius socialinius bustus ir visa nuosavybes atstatyma,negi niekas nesusidomes,kiek čia 'draugu' sušilo ir kaip vyko 'teisingumo' atstatymas

mikutis

mikutis portretas
Neramios dienos visiems savivaldybės skilandžiams.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių