Quantcast

Kauno savivaldybėje šventės tęsis ilgiau

Gruodžio 24–26 d. yra oficialūs laisvadieniai. Tačiau šiais metais šventės bus savaitės viduryje. Pasiėmus atostogas pirmadienį, gruodžio 23-ąją, arba penktadienį, gruodžio 27-ąją, galima turėti visai neblogą poilsio savaitę.

Pailsėti ilgiau tarp švenčių planuoja ir miesto vadovai. Kauno miesto savivaldybės Personalo valdymo skyriaus vedėja Eglė Andriuškienė "Kauno dienai" teigė, kad ilgesnes šventes turės ir meras, tad jį laikinai pavaduos vicemerai.

"Gruodžio 27 d. atostogaus meras Visvaldas Matijošaitis. Mero pavaduotojai Rasa Šnapštienė, Mantas Jurgutis ir Andrius Palionis atostogų neplanuoja", – sakė ji.

Prisijungė ir tėvadienį

Savivaldybės administracijos vadovai taip pat turės ilgesnes šventes ir darbe nebus nei prieš Kalėdas, nei prieš Naujuosius metus.

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras atostogaus gruodžio 23–31 d., o savivaldybės administracijos direktorius suplanavo laisvesnį laiką prieš Naujuosius metus, tad atidirbęs gruodžio 27 d., jis turės laisvą savaitgalį, du savo paties pasirinktus laisvadienius ir dar vieną oficialų, sausio 1-osios, laisvadienį. Tad į darbus sugrįš tik sausio 2 d.

"Vilius Šiliauskas gruodžio 30 d. atostogaus, o gruodžio 31 d. bus vadinamasis tėvadienis", – komentavo E.Andriuškienė.

Vilius Šiliauskas/Laimio Steponavičiaus nuotr.

Koridoriuose – mažiau specialistų

Miesto vadovų pėdomis pailsėti per šventes seks ir nemažai savivaldybės darbuotojų. Skelbiama, kad atostogų prašymai vis dar plaukia, tad tikėtina, jog šventiniu laikotarpiu koridoriuose galės laisvai švilpauti vėjai.

Personalo valdymo skyriaus vedėja prisipažino, kad savivaldybės administracijoje atostogaujančių šventiniu laikotarpiu gerokai daugiau nei visada. Laisvos dienos prieš Kalėdas ir Naujuosius metus, penktadienį turėtais duomenimis, bus 234 savivaldybės darbuotojams. Dar daugiau nei pusšimtis specialistų atostogaus pirmosiomis sausio dienomis, tad į darbus sugrįš tik sausio 6 d.

"Skaičiai nėra galutiniai, nes prašymų vis dar gaunama", – pažymėjo E.Andriuškienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Boksininku Streikas

Boksininku Streikas portretas
Savivaldybes planai statyti nauja bokso sporto sale baigesi gedingu melu.B

pelenai

pelenai portretas
tyli,bet laiptai ne.

WAU

WAU portretas
Sekmes ir sveikatos merui ir palinkejimas 2020-aisiais vesti savo visur rodoma moteri ,nes labai nemaloniai skamba zodisSUGULOVE,nes meras turetu buti moralus.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių