Quantcast

Dariaus ir Girėno stadione – finalinių akcentų metas

  • Teksto dydis:

Dariaus ir Girėno stadiono rekonstrukcija artėja prie finišo tiesiosios. Kauno savivaldybė pranešė, kad jau dėliojami finaliniai akcentai.

„Dariaus ir Girėno stadione – finalinių akcentų metas. Vienas tokių – apšvietimas. Vakar, temstant, išbandytas šviesų galingumas aikštėje ir atskirose erdvėse. Maksimaliu režimu sužibo daugiau kaip 400 prožektorių bei šviestuvų.

Žalia veja jau pilnai paklota, „susiūta“ ir prigijusi. Futbolo vartai – stovi. Belieka „subraižyti“ linijas. Kaip tik šiomis dienomis pradėti specialios stadiono dangos įrengimo darbai bėgimo takuose ir kitose lengvaatlečių zonose.

O rudenį – su geru nusiteikimu – tiesiai į tribūnas!“ – feisbuke informavo Kauno savivaldybė.

Kauno savivaldybės feisbuko paskyros nuotr.

Primename, kad stadione tilps 15 tūkst. žiūrovų, iš jų tūkstantis galės varžybomis mėgautis iš naujai pastatytų VIP tribūnų. Dariaus ir Girėno stadionas atitiks aukščiausius FIFA reikalavimus, todėl Kaune galės būti organizuojami ir rimčiausi futbolo turnyrai.

Stadiono darbų kaina – daugiau nei 43 mln. eurų. Į šią kainą įskaičiuotas ir penkių teniso kortų bei požeminės automobilių aikštelės, skirtos tarnybiniam transportui, įrengimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Supist kauniečiui,

Supist kauniečiui, portretas
kiek "krabas" investavo į Kauną per 8 metus - tiek konservas kupčinskas pervedė į konservų sąskitą, per savo kadensiją .Kaunas pakilo iš griuvėsių, o Kupčius, būtų nuvaręs miestą į bedugnę...

66

66 portretas
Verslo planas kaip panaudoti stadioną - šuniukas gali tuštintis nemokamai ąžuoline ant šaltos žemės arba už pinigus ant pašildytos žolytės..............

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pasidomėk kiek krabas privogė iš miesto per 8metus... Šiliausko 140k sloykuose tik ant alaus buvo. Tai nereikia čia kvailinti žmonių kad jis dirba Kaunui....
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių