Quantcast

Kauno rotušėje aukso žiedus sumainė žinoma šokėjų pora

Penktadienio popietę vestuvių varpai skambėjo žinomai šokėjų porai – Auksei Mikalajūnaitei ir Valerijui Osadčenko. Pora tikino, kad specialiai ruošėsi ir svarbiausiam gyvenimo šokiui.

Kauno rotušėje lemtingąjį „Taip“ vienas kitam ištarė žinomi šokėjai, kurie pora ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Jie kartu – jau penkerius metus.

Baleto šokėja pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Aukse Mikalajūnaite – Osadčenko. Pora neslėpė jaudulio, tačiau jautėsi užtikrintai.

„Yra šioks toks stresiukas, jaudulys, bet iš tikro yra labai gera nuotaika, didelė šventė. Jaučiuosi užtikrintai, nes laukėme šios dienos. Viskas nuostabu“, – prieš pat santuokos ceremoniją sakė daugkartinis Lietuvos šokių čempionas V.Osadčenko.

Sumainę aukso žiedus šokėjai sakė pažymės šventę artimųjų būryje, o kol kas apie medaus mėnesį jaunavedžiai negalvojo. Tačiau pora atskleidė, kad šventės metu bus sušoktas ir svarbiausias gyvenimo šokis. Ir nors abu šoka skirtingų stilių šokius, anot jaunavedžių, vestuvinis šokis tikrai nustebins šventės dalyvius.

„Sumaišėme kelis stilius, paruošėme specialų šokį. Tikrai pasistengėme, kad būtų staigmena mūsų artimiesiems“, – intrigavo A.Mikalajūnaite – Osadčenko.

Šokėjai savo karjeros kolekcijoje turi daug apdovanojimų. V.Osadčenko – daugkartinis Lietuvos suaugusiųjų 10-ies šokių čempionas, Lietuvos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių čempionato prizininkas, Europos Sąjungos suaugusiųjų čempionato vicečempionas, Lietuvos profesionalų lygos Lotynų Amerikos šokių čempionas, daugkartinis tarptautinių varžybų finalininkas bei prizininkas. Šiuo metu jis – Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto solistas.

Vilnietė Auksė – klasikinio baleto atstovė. Abu yra skirtingo plano šokėjai, tačiau ir scenoje, ir gyvenime papildo vienas kitą. Pora susipažino Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Pritariu

...

... portretas
Paskelbkit ir kai atmainys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių