Quantcast

Kauno rajono tarybos posėdis vyks virtualioje platformoje

  • Teksto dydis:

Karantinas vis dar neleidžia grįžti prie įprastų darbo metodų, todėl artimiausias Kauno rajono tarybos posėdis vyks nuotoliniu būdu, virtualioje platformoje. Posėdį numatyta surengti balandžio 30 d.

Daugelis įstaigų ir organizacijų naudojasi plačiai paplitusia virtualia "Zoom" platforma, tačiau ji nėra labai saugi, todėl savivaldybė nusprendė išbandyti kitą produktą – programą "Microsoft Teams".

"Šiai programai turime pusės metų nemokamą licenciją, todėl norime išbandyti visas jos galimybes. Tai itin saugi, bendrauti ir informacijai pasidalyti skirta programa", – aiškino Kauno rajono savivaldybės Bendrojo skyriaus vyriausiasis specialistas Šarūnas Urbanavičius.

Įdiegus programą, planuojama rengti nuotolinius komitetų, komisijų, o vėliau ir Kauno rajono tarybos posėdžius.

Ši programa – puiki vidinės komunikacijos priemonė, kuria naudojantis galima organizuoti vaizdo konferencijas, rengti apklausas, be to, galima saugiai išsaugoti visus garso ir vaizdo įrašus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raudondvario bendruomene

Raudondvario bendruomene portretas
Dekoja uz greicio radaro pastatyma, taciau visa likusi Atgimimo gatve taip ir liko Formules 1 trasa !!!! Padarykit iki pabaigos, kur greicio ribojimo kalneliai ju bent 2 reikia per gatves ilgi,

georgas

georgas portretas
jus klystate kad jie iseis i pensija , bet kad rusiasi tai gal , nes ruostis galma ir desimt metu :) O makunas nepakeiciamas pas ji padorumo nera

kaimynė

kaimynė portretas
rinkėjai užmirš ką išrinko ir kaip rinkti toliau. Tikriausiai meras su savo socdemais ruošiasi eiti į pensija. To ir linkėčiau, nes pavaduotojas ir meras jau pensininkai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių