Quantcast

Kauno rajono Sveikatos akademija keliasi į interneto erdvę

  • Teksto dydis:

Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras informuoja, kad dėl susiklosčiusios COVID-19 situacijos nuo lapkričio mėnesio Sveikatos akademijos mokymai keliasi į interneto erdvę. Užsiėmimai vyks nuotoliniu būdu, pagal šiek tiek pakoreguotą planą.

Kauno rajono gyventojų lauks:

"Mindfulness" užsiėmimas – tai dėmesingo įsisąmoninimo metodo esmė – valingas dėmesio sutelkimas į norimą objektą, suvokiant realybę tokią, kokia ji iš tiesų yra. Šis metodas žinomas jau kelis tūkstančius metų, o dabar jis jau moksliškai pagrįstas ir sėkmingai taikomas psichologijoje, siekiant susidoroti su stresu. Taip pat šis metodas tinkamas visiems, norintiems geriau suvokti save ir savo jausmus, lavinti kūrybingumą, pagerinti darbo našumą bei bendrą gyvenimo kokybę.

Sveikos mitybos pamoka, kurios metu išgirsite pačias naujausias ir mokslu patvirtintas mitybos rekomendacijas, diskutuosite apie naujausias mitybos madas bei mitus.

Paskaitos sveikos gyvensenos temomis:

– paskaita "Savimasažas – priešnuodis senėjimui", kuri skirta bet kurio amžiaus žmonėms, kurie nori jaustis puikiai. Paskaitoje bus aptarta: organizmo sistemų derinimas ir balansavimas pasitelkiant savimasažą, lengvi ir efektyvūs būdai pagerinti kraujotaką, technikos, padedančios atsikratyti toksinių medžiagų, kvėpavimo technikos, būdai atsikratyti skausmų;

– paskaita "Vaikai ir cukrus", kuri skirta visiems tėvams, kuriems rūpi jų vaikų mityba, koks maistas iš tiesų vaikams yra naudingas ir kaip pripratinti vaikus valgyti sveiką maistą;

Psichologinio atsparumo užsiėmimai – kalbėsite apie psichologinio atsparumo stiprinimą per pozityvių savybių, tokių kaip dėkingumas, ugdymą. Bus pristatoma dėkingumo nauda ir praktikos. Pagal galimybes atliksite keletą praktinių pratimų.

Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras primena, kad mokymuose gali dalyvauti visi norintys – dalyvių skaičius neribotas, o ir dalyvauti užsiėmimuose gyventojai gali jiems patogioje vietoje ir patogiu laiku.

Norintys dalyvauti mokymuose, turi užsiregistruoti svetainėje www.kaunorvsb.lt. Registracija būtina, nes dalyviai į e.paštą gaus nuorodą su prisijungimu į užsiėmimą. Aprašymas, kaip prisijungti, bus taip pat pridėtas, tačiau viską atlikti bus labai paprasta!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tokios svetaines nepavyko rast
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių