Quantcast

Kauno rajono meras V. Makūnas grįžta dirbti: pataria saugoti širdį

  • Teksto dydis:

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo žinute, kuria pranešė, kad po sveikatos sutrikimų ir reabilitacijos jis grįžta į darbus. Meras paragino žmones neapleisti savo sveikatos ir dažniau pasitikrinti, kaip veikia širdis.

„Taip jau atsitiko, kad du mėnesius teko draugauti su medikais. Šiandien vėl galiu kibti į darbus, kuriuos mūsų komandai patikėjo Kauno rajono žmonės“, – taip įrašą pradėjo V.Makūnas.

Kauno rajono meras nepamiršo padėkoti ir gausiam medikų būriui, padėjusiam jam vėl atsistoti ant kojų.

„Esu labai dėkingas Lietuvos sveikatos mokslų universiteto rektoriui, profesoriui Remigijui Žaliūnui, LSMU Kauno klinikų profesoriui Gediminui Jaruševičiui, Kardiologijos klinikos Išeminės širdies ligos skyriaus vadovei, profesorei Olivijai Gustienei, Palangos poilsio ir reabilitacijos centro „Pušynas“ direktoriaus pavaduotojui Antanui Šatui, Kulautuvos reabilitacijos ligoninės vadovui Raimondui Kubiliui ir daugybei kitų puikių medikų. Nuoširdus ačiū jiems už tai, kad galiu tęsti nuostabią gyvenimo kelionę“, – visus padėjusius medikus vardijo V.Makūnas.

Mažiau streso, daugiau šypsenos ir judėjimo, sveikesnė mityba, darbo ir poilsio režimas – to reikia mūsų „varikliams“.

Jis kreipėsi ir į visuomenę su priminimu, jog būtina rūpintis sveikata ir saugoti save bei nuolat tikrintis, kaip veikia širdis.

„Profesionalių, didelę patirtį sukaupusių medikų patarimas mums visiems – savo širdis privalome saugoti. Mažiau streso, daugiau šypsenos ir judėjimo, sveikesnė mityba, darbo ir poilsio režimas – to reikia mūsų „varikliams“, kad jie nepervargtų ir nepradėtų negaluoti. Visiems linkiu – būkite sveiki, būkite laimingi“, – feisbuke skelbė rajono vadovas.

Portalas kauno.diena.lt primena, jog širdies problemų turėjo ir Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis. 2016 metais Kauno miesto vadovui buvo atlikta širdies operacija. Tąkart medikai teigė, kad operacijos metu V.Matijošaičiui suformuotos dvi aortos ir vainikinių arterijų jungtys, atlikta dviejų vožtuvų plastika, tai yra, koreguoti aortos ir dviburis vožtuvai. V.Matijošaitis prieš operaciją apie mėnesį gydėsi namuose, dar kiek anksčiau buvo prastai pasijutęs dėl kraujospūdžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Galėtų ir išeiti pailsėti,anūkus paauginti,juk jau visko gana,per akis visko pilna,atsibodo jau-nė vieno laikraščio be Makūno nuotraukų kiekvienam puslapy,tiesiog asmenybės kultas,šlykštu net,geradarys atsirado mat.

korupcija

korupcija portretas
.....

Pilietis

Pilietis portretas
Mažiau valgyti reikia,tada ir problemų nebus su sveikata.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių