Quantcast

A. Tapinas: Kauno rajone išvaduotas 81 itin prastomis sąlygomis laikytas šuo

  • Teksto dydis:

Žinomas žurnalistas Andrius Tapinas ketvirtadienio vakarą savo feisbuko paskyroje pranešė apie vieną iš didžiausių Lietuvoje šunų paėmimo operacijų. Ji vyko Kauno rajone.

„Šiuo metu Kauno rajone baigiasi turbūt didžiausia šunų paėmimo operacija, kurią įvykdė Laisvės TV, policijos ir VMVT atstovai bei gyvūnų globos organizacijų mobilioji komanda.

Po 12 valandų budėjimo, bendravimo su šeimininke, kuri bandė apgaudinėti apsimesdama, jog yra ne namie ir siūlydama atvažiuoti rytoj, po aplinkinių gyventojų važinėjančių pirmyn atgal spaudimo, iš namo buvo išvaduota ir perimta 81 itin prastomis sąlygomis laikytas šuo. Kai kurie narvuose buvo sugrūsti po šešis. Didžiojoje dalyje narvų nebuvo net vandens dubenėlių, šunys gyveno savo išmatose, 11 iš jų ką tik gimę.

Taip, jūs nesuklydote – 81 šuo.

Savininkė buvo registruota kaip veisėja, laikanti dvi buldogų veislės kales", - rašo A.Tapinas.

Pasak jo, šunys perduoti ne operacijoje dalyvavusioms prieglaudoms, tačiau į įvykio vietą vakare atvykusiems „Nuaro“ atstovams, kurie turi sutartį su Kauno rajono savivaldybe.

A.Tapinas pažadėjo, kad būtinai domėsis, kokiomis sąlygomis bus apgyvendinti ir laikomi perimti šunys ir koks tolimesnis jų likimas.

„Laisvės TV vardu norim nuoširdžiai padėkoti policijos pareigūnams ir VMVT atstovams, kurie šiandien įrodė, kad kai reikia tarnybos dirba tikrai ne iki 5 ir ne iki 7 valandų vakaro ir iš posto nepasitraukė, kaip, matyt, tikėjosi daugintoja.

Daugiau informacijos ir filmuotos medžiagos – rytojaus laidoje „Tiek šunų“, - žada A.Tapinas.

Žurnalistas feisbuke pasidalino ir vaizdo įrašu.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pavadinsiu

pavadinsiu portretas
savo šunelį Tapinu ......... gal pagaliau pradės lot , atgaus balsą

Rosita

Rosita portretas
Nors vienas Tapino geras darbas. Ką žmonės - žmonės patys gali savimi pasirūpinti, pasiskųsti, o šitie negali. Dar nė vienas žmogus nemirė iš bado

Pagonis

Pagonis portretas
Tapkutei už drąsą priklauso ordinas.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių